דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת מרנג ומוס שוקולד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת מרנג ומוס שוקולד

עוגת מרנג ומוס שוקולד

(0)
150 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: טל לין
פבלובה מכוסה במוס שוקולד. טעים ומושחת.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3 
חלמון
0.75  כוס
סוכר לבן
400  גרם
שוקולד מריר
0.25  כוס
חלב
1  שקית
ג'לטין
0.25  כוס
מים קרים
3  מיכלים
שמנת מתוקה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

150 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור לחום בינוני (120 מעלות). מצפים תבנית מרובעת בנייר אפייה ומציירים עיגול באמצע.
  • שלב 2

    0 דקות
    מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר, עד לקבלת קצף חזק.
  • שלב 3

    0 דקות
    משטחים את הקצף על גבי העיגול ואופים כשעה וחצי עד שעתיים, עד לקבלת מרנג קשה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוס: ממיסים את השוקולד עם החלב במיקרוגל, או בסיר אדוי כפול.
  • שלב 5

    0 דקות
    מערבבים את הג'לטין עם מים עד להמסה ומוסיפים לתערובת השוקולד.
  • שלב 6

    0 דקות
    מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת ומערבבים עם תערובת השוקולד.
  • שלב 7

    0 דקות
    הכנת העוגה, יש למלא את המרנג במוס השוקולד.
עוגת מרנג ומוס שוקולד

שלב 1 מתוך 7

מחממים תנור לחום בינוני (120 מעלות). מצפים תבנית מרובעת בנייר אפייה ומציירים עיגול באמצע.

עוגת מרנג ומוס שוקולד

שלב 2 מתוך 7

מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר, עד לקבלת קצף חזק.

עוגת מרנג ומוס שוקולד

שלב 3 מתוך 7

משטחים את הקצף על גבי העיגול ואופים כשעה וחצי עד שעתיים, עד לקבלת מרנג קשה.

עוגת מרנג ומוס שוקולד

שלב 4 מתוך 7

מוס: ממיסים את השוקולד עם החלב במיקרוגל, או בסיר אדוי כפול.

עוגת מרנג ומוס שוקולד

שלב 5 מתוך 7

מערבבים את הג'לטין עם מים עד להמסה ומוסיפים לתערובת השוקולד.

עוגת מרנג ומוס שוקולד

שלב 6 מתוך 7

מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת ומערבבים עם תערובת השוקולד.

עוגת מרנג ומוס שוקולד

שלב 7 מתוך 7

הכנת העוגה, יש למלא את המרנג במוס השוקולד.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים