דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת גבינה נוסח ניו יורק
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת גבינה נוסח ניו יורק

עוגת גבינה נוסח ניו יורק

(0)
115 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
עוגת גבינה קלאסית וטעימה עם קישוט אדום ורוד

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
פתיבר קלאסי
6  כפות
חמאה מומסת
3  כפות
סוכר לבן
1  כף
ויטמינצ'יק פטל 1 ליטר
3  גביעים
גבינת שמנת או מהסוג המופחת 15% (750 גרם)
1.5  כוסות
סוכר לבן (300 גרם)
1  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם וניל
2  גביעים
שמנת חמוצה
2  שקיות
סוכר וניל
5 
ביצה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

115 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את התנור לחום בינוני גבוה (175 מעלות), משמנים את התבנית ומניחים בצד.
  • שלב 2

    0 דקות
    מכניסים את הפתי בר למעבד מזון ומפעילים כדקה עד שהפרורים הופכים כמעט לאבקה.
  • שלב 3

    10 דקות
    מעבירים לקערה ומערבבים היטב עם החמאה המומסת והסוכר. מניחים את התערובת על תחתית התבנית ומהדקים לבסיס. מעבירים תנור לאפיה כ-10 דקות, מוציאים ומצננים בטמפרטורת החדר.
  • שלב 4

    0 דקות
    מקציפים בקערה את גבינת השמנת במשך כשלוש דקות עד שהגבינה הופכת לקלילה יותר.
  • שלב 5

    0 דקות
    מערבבים בקערה נפרדת את הסוכר והאינסטנט פודינג וניל ומוסיפים לקערה עם הגבינת שמנת. מפעילים את המיקסר במהירות נמוכה ומוסיפים את השמנת חמוצה והסוכר וניל. בהדרגה מוסיפים את הביצים ומערבבים עד שהן מתערבבות היטב ולא מעבר.
  • שלב 6

    0 דקות
    לאפיה אחידה מומלץ להכניס לתחתית התנור תבנית קטנה עם שתי כוסות מים.
  • שלב 7

    45 דקות
    מעבירים את הבלילה לתבנית על תחתית העוגה ואופים 45 דקות.
  • שלב 8

    30 דקות
    מורידים את חום התנור לטמפרטורה של 50 מעלות ואופים כ-30 דקות נוספות או עד שהעוגה מעט זהובה.
  • שלב 9

    0 דקות
    מצננים בטמפרטורה החדר 20 דק' לפחות ומעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות לפני ההגשה.חשוב: מומלץ לאפות את עוגת הגבינה במוד רגיל ולא בטורבו. התוצאה במוד רגיל היא של פני עוגה אחידים וחלקים יותר.
  • שלב 10

    0 דקות
    לקישוט: לאחר שממלאים את העוגה במלית ולפני שמכניסים לתנור יוצקים כף ויטמינצ'יק פטל במרכז ובעזרת קיסם מוציאים מהעיגול המרכזי זרועות ההופכות את צורתו לכוכב.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    80 דקות קל
  • עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    60 דקות קל
  • עוגת שיש מפרג ושוקולד

    עוגת שיש מפרג ושוקולד

    80 דקות קל
  • עוגת פרג בציפוי שוקולד

    עוגת פרג בציפוי שוקולד

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים