דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רולדת באונטי כשרה לפסח
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רולדת באונטי כשרה לפסח

רולדת באונטי כשרה לפסח

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: רויטל אמיר
קלאסיקה נוסטלגית וכשרה לפסח של קינוח וממתק לשולחן החג. עוגת קוקוס רכה ונימוחה, קצפת בטעם שוקולד, גאנאש שוקולד וכדורי קוקוס יפים וטעימים.

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
ביצה
120  גרם
סוכר לבן
60  גרם
קוקוס טחון
60  גרם
קמח תפוחי אדמה
1  מיכל
שמנת מתוקה
180  מיליליטר
חלב
1  חבילה
פודינג בטעם שוקולד כשר לפסח
0.5  מיכל
שמנת מתוקה
125  גרם
שוקולד מריר
100  גרם
קוקוס טחון
50  גרם
שוקולד לבן
25  גרם
חמאה
2  כפות
חלב
2  כפות
אבקת סוכר
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לגאנאש השוקולד- קוצצים 125 גרם שוקולד מריר ושמים בקערת זכוכית בינונית.
  • שלב 2

    0 דקות
    מרתיחים חצי מיכל שמנת מתוקה ושופכים על השוקולד המריר. ממתינים דקה ומערבבים עם מטרפה לקבלת תערובת אחידה. מניחים בצד.
  • שלב 3

    30 דקות
    לכדורי הקוקוס לעיטור - בקערת זכוכית שמים 50 גרם שוקולד לבן קצוץ, 2 כפות חלב, 25 גרם חמאה ו - 2 כפות אבקת סוכר. ממיסים במיקרוגל על חום בינוני כחצי דקה (עד להמסה מלאה של השוקולד). מערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה, מוסיפים את כוס הקוקוס ומערבבים. מעבירים למקרר למשך חצי שעה ולאחר מכן יוצרים 10-12 כדורים ומאחסנים במקרר עד השימוש.
  • שלב 4

    0 דקות
    להכנת הרולדה - מחממים תנור ל- 180 מעלות.
  • שלב 5

    0 דקות
    משמנים היטב תבנית אפייה שטוחה של תנור סטנדרטית, מניחים נייר אפייה ומשמנים גם אותו בעזרת מברשת ומעט שמן קנולה או חמאה מומסת.
  • שלב 6

    0 דקות
    מקציפים 4 ביצים ו - 120 גרם סוכר כ - 5 דקות עד לקבלת קצף סמיך ויציב. בקערה נפרדת מערבבים 60 גרם קוקוס טחון עם 60 גרם קמח תפוח אדמה ומקפלים לתערובת הביצים המוקצפת בעדינות.
  • שלב 7

    10 דקות
    משטחים את התערובת בתבנית האפייה ואופים כ- 10 דקות עד להזהבה. מוציאים מהתנור ומצננים.
  • שלב 8

    0 דקות
    למלית קצפת השוקולד - מקציפים יחד מיכל שמנת מתוקה, 180 מ"ל חלב וחבילת אינסטנט פודינג שוקולד לקצפת יציבה.
  • שלב 9

    0 דקות
    מורחים את הבלילה על הרולדה בשכבה אחידה, מגלגלים ומניחים על צלחת הגשה.
  • שלב 10

    0 דקות
    מצפים את הרולדה בגאנאש השוקולד שהכנו באופן אחיד מכל הצדדים ומעטרים מעל בכדורי הקוקוס שהכנו.
  • שלב 11

    0 דקות
    מאחסנים את הרולדה במקרר עד להגשה.
רולדת באונטי כשרה לפסח

שלב 1 מתוך 11

לגאנאש השוקולד- קוצצים 125 גרם שוקולד מריר ושמים בקערת זכוכית בינונית.

רולדת באונטי כשרה לפסח

שלב 2 מתוך 11

מרתיחים חצי מיכל שמנת מתוקה ושופכים על השוקולד המריר. ממתינים דקה ומערבבים עם מטרפה לקבלת תערובת אחידה. מניחים בצד.

רולדת באונטי כשרה לפסח

שלב 3 מתוך 11

לכדורי הקוקוס לעיטור - בקערת זכוכית שמים 50 גרם שוקולד לבן קצוץ, 2 כפות חלב, 25 גרם חמאה ו - 2 כפות אבקת סוכר. ממיסים במיקרוגל על חום בינוני כחצי דקה (עד להמסה מלאה של השוקולד). מערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה, מוסיפים את כוס הקוקוס ומערבבים. מעבירים למקרר למשך חצי שעה ולאחר מכן יוצרים 10-12 כדורים ומאחסנים במקרר עד השימוש.

רולדת באונטי כשרה לפסח

שלב 4 מתוך 11

להכנת הרולדה - מחממים תנור ל- 180 מעלות.

רולדת באונטי כשרה לפסח

שלב 5 מתוך 11

משמנים היטב תבנית אפייה שטוחה של תנור סטנדרטית, מניחים נייר אפייה ומשמנים גם אותו בעזרת מברשת ומעט שמן קנולה או חמאה מומסת.

רולדת באונטי כשרה לפסח

שלב 6 מתוך 11

מקציפים 4 ביצים ו - 120 גרם סוכר כ - 5 דקות עד לקבלת קצף סמיך ויציב. בקערה נפרדת מערבבים 60 גרם קוקוס טחון עם 60 גרם קמח תפוח אדמה ומקפלים לתערובת הביצים המוקצפת בעדינות.

רולדת באונטי כשרה לפסח

שלב 7 מתוך 11

משטחים את התערובת בתבנית האפייה ואופים כ- 10 דקות עד להזהבה. מוציאים מהתנור ומצננים.

רולדת באונטי כשרה לפסח

שלב 8 מתוך 11

למלית קצפת השוקולד - מקציפים יחד מיכל שמנת מתוקה, 180 מ"ל חלב וחבילת אינסטנט פודינג שוקולד לקצפת יציבה.

רולדת באונטי כשרה לפסח

שלב 9 מתוך 11

מורחים את הבלילה על הרולדה בשכבה אחידה, מגלגלים ומניחים על צלחת הגשה.

רולדת באונטי כשרה לפסח

שלב 10 מתוך 11

מצפים את הרולדה בגאנאש השוקולד שהכנו באופן אחיד מכל הצדדים ומעטרים מעל בכדורי הקוקוס שהכנו.

רולדת באונטי כשרה לפסח

שלב 11 מתוך 11

מאחסנים את הרולדה במקרר עד להגשה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • אביב
  • חגיגה
  • עוגות
  • דל במלח
  • יום הולדת
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רולדת שמרים ופרג

    רולדת שמרים ופרג

    80 דקות בינוני
  • רולדת שמרים במילוי טחינה, סילאן ושקדים

    רולדת שמרים במילוי טחינה, סילאן ושקדים

    150 דקות בינוני
  • רולדת ג'לי פטל ופירות יער

    רולדת ג'לי פטל ופירות יער

    45 דקות בינוני
  • רולדת פרג מבצק פריך

    רולדת פרג מבצק פריך

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים