דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קציצות בורגול ממולאות בשר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קציצות בורגול ממולאות בשר

קציצות בורגול ממולאות בשר

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: איציק עוז
קציצות עשויות מבורגול וממולאות בבשר, מתובלות בטעמים נפלאים, מבושלות במרק, ומפיצות ניחוח למרחקים

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
בורגול (לקציצות)
3  טיפות
מים (לקציצות)
0.5  קילוגרם
סולת (לקציצות)
1 
ביצה (לקציצות)
0.5  כפית
כורכום (לקציצות)
0.5  כפית
מלח (לקציצות)
5  כפות
שמן קנולה (למלית)
3 
בצל קצוצים דק (למלית)
400  גרם
בשר בקר טחון (למלית)
8  גבעולים
פטרוזיליה קצוצים דק (למלית)
1  כפית
פלפל שחור גרוס (למלית)
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה (למלית)
20  קוביות
הל טחון כתושים (למלית)
100  גרם
צימוקים (למלית)
0.5  כוס
שקדים קלופים וטחונים קלופים וחלוטים במים רותחים(למלית)
10  כוסות
מים (למרק)
2  כפות
מרק טעם עוף ר.טבעיים (למרק)
1  כפית
כורכום (למרק)
0.5  כפית
מלח (למרק)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    משרים את הבורגול במים למשך שעה. מסננים, מניחים בקערה עמוקה ומוסיפים את הסולת, הביצה, הכורכום והמלח, ומערבבים היטב.
  • שלב 2

    0 דקות
    הכנת המלית: מחממים במחבת גדולה את השמן, ומטגנים את הבצל עד לקבלת גוון זהוב.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הבשר, הפטרוזיליה ומחצית מכמות התבלינים: הפלפל השחור, הפפריקה וההל. מוסיפים את הצימוקים והשקדים, מערבבים ומאדים כרבע שעה.
  • שלב 4

    0 דקות
    נוטלים מבצק הבורגול חופן, ומגלגלים בכפות ידיים רטובות כדור בקוטר 7-8 ס"מ.
  • שלב 5

    0 דקות
    צרים גומה במרכז בעזרת האגודל, ודוחסים כף או שתיים מהמלית.
  • שלב 6

    0 דקות
    מהדקים היטב ומשטחים קלות בכף היד. עורכים את הקובות במגש, ומניחים במקרר כחצי שעה.
  • שלב 7

    0 דקות
    הכנת המרק: יוצקים את המים לסיר רחב ועמוק, מוסיפים את אבקת המרק, הכורכום, המלח ויתר הפלפל השחור, הפפריקה וההל, ומביאים לרתיחה.
  • שלב 8

    0 דקות
    מטילים את קציצות הקובה לתוך המרק הרותח (אם הקובה הראשונה מתפוררת, טובלים את הקובות במעט קמח או סולת).
  • שלב 9

    0 דקות
    כעבור שתיים-שלוש דקות, הקובות צריכות לצוף. ממשיכים לבשל על אש בינונית כ-עשרים דקות. מוציאים את הקובות מן המרק ומצננים. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • תוספות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קציצות בשר ברוטב עגבניות שילדים אוהבים

    קציצות בשר ברוטב עגבניות שילדים אוהבים

    70 דקות קל
  • קציצות בשר ברוטב עגבניות שילדים אוהבים

    קציצות בשר ברוטב עגבניות שילדים אוהבים

    60 דקות קל
  • קציצות עוף ובקר ברוטב עגבניות

    קציצות עוף ובקר ברוטב עגבניות

    90 דקות בינוני
  • קציצות חוביזה

    קציצות חוביזה

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים