דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
גביניות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. גביניות

גביניות

(0)
100 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן יגיל
מאפה גבינה מתוקה, טרי וטעים כמו במאפייה.

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
100  גרם
סוכר לבן
1  כוס
חלב פושר
3 
חלמון
100  גרם
חמאה מומסת, פושרת
1  קורט
מלח
500  גרם
גבינת טוב טעם
0.25  כוס
צימוקים
0.33  כוס
סוכר לבן
3  שקיות
סוכר וניל
2  כפות
קורנפלור
15  גרם
חמאה מומסת
2 
חלמון
1 
ביצה טרופה לזיגוג
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

100 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    להכנת הבצק: בקערת מיקסר מניחים את קמח השמרים ומוסיפים את כל חומרי הבצק למעט המלח. מוסיפים את המלח לאחר 10 דקות של לישה.
  • שלב 2

    0 דקות
    להניח עוד שתי דקות. מניחים את הבצק בקערה משומנת מכוסה להתפחה, עד שהבצק מכפל את נפחו - כשעה.
  • שלב 3

    0 דקות
    להכנת מילוי הגבינה: מניחים את כל החומרים בקערה ומערבבים. שומרים במקרר.
  • שלב 4

    0 דקות
    מרדדים את הבצק למלבן בעובי של חצי ס"מ על משטח מקומח. חותכים לריבועים שווים בגודל של כעשרה ס"מ.
  • שלב 5

    0 דקות
    מניחים באמצע כל ריבוע כף גדושה מהמלית ומקפלים פינות נגדיות זה על זה לצורת מעטפת.
  • שלב 6

    0 דקות
    מניחים להתפחה את הגביניות. מברישים בביצה הטרופה.
  • שלב 7

    20 דקות
    אופים בחום של 180 מעלות, כ-20 דקות. להניח לצינון ולבזוק אבקת אפייה לאחר שהתקררו.
גביניות

שלב 1 מתוך 7

להכנת הבצק: בקערת מיקסר מניחים את קמח השמרים ומוסיפים את כל חומרי הבצק למעט המלח. מוסיפים את המלח לאחר 10 דקות של לישה.

גביניות

שלב 2 מתוך 7

להניח עוד שתי דקות. מניחים את הבצק בקערה משומנת מכוסה להתפחה, עד שהבצק מכפל את נפחו - כשעה.

גביניות

שלב 3 מתוך 7

להכנת מילוי הגבינה: מניחים את כל החומרים בקערה ומערבבים. שומרים במקרר.

גביניות

שלב 4 מתוך 7

מרדדים את הבצק למלבן בעובי של חצי ס"מ על משטח מקומח. חותכים לריבועים שווים בגודל של כעשרה ס"מ.

גביניות

שלב 5 מתוך 7

מניחים באמצע כל ריבוע כף גדושה מהמלית ומקפלים פינות נגדיות זה על זה לצורת מעטפת.

גביניות

שלב 6 מתוך 7

מניחים להתפחה את הגביניות. מברישים בביצה הטרופה.

גביניות

שלב 7 מתוך 7

אופים בחום של 180 מעלות, כ-20 דקות. להניח לצינון ולבזוק אבקת אפייה לאחר שהתקררו.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל במלח
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אוכל צרפתי
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • חלת בריוש במלית גביניות

    חלת בריוש במלית גביניות

    60 דקות בינוני
  • גביניות מקמח מלא עם סוכר קנים

    גביניות מקמח מלא עם סוכר קנים

    60 דקות בינוני
  • מיני גביניות מלוחות

    מיני גביניות מלוחות

    35 דקות קל
  • גביניות שמרים

    גביניות שמרים

    180 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים