המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חוצים חציל לאורכו ואופים בתנור כחצי שעה, עד ריכוך. אפשר גם לשרוף את החציל על האש (אפילו יותר טעים, רק יותר מלכלך...).
בעזרת כף מוציאים את בשרו של החציל לקערה.
מוסיפים טחינה, לימון, מלח ופלפל ומערבבים היטב (אפשר להוסיף גם שן שום כתושה).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0