דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
טרייפל שוקולד בלגי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. טרייפל שוקולד בלגי

טרייפל שוקולד בלגי

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
פירורי ביסקוויט פריכים וגנאש שוקולד סמיך ודומיננטי. עכשיו דמיינו את כל אלה יחד

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  שקית
פודינג שוקולד 88 גר'
1  שקית
פתי בר בטעם שוקולד מריר
2  מיכלים
שמנת מתוקה
100  גרם
שוקולד מריר שבור לקוביות
1  כוס
חלב
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים במיקסר את יתרת השמנת (½1 מיכלים), מוסיפים חלב ופודינג ומקציפים במהירות בינונית במשך כדקה עד לקבלת קרם יציב. מעבירים את הקרם לשקית זילוף וחותכים את קצה השקית.
  • שלב 2

    0 דקות
    ממיסים 1/2 מיכל שמנת עם שוקולד מריר במיקרוגל כדקה ומערבבים היטב עד להמסה מלאה.
  • שלב 3

    10 דקות
    מזלפים לכל כוס (כוסות בנפח 150 מ"ל) שכבה של קרם שוקולד בעובי כ-½1 ס"מ. מפזרים מעל כפית גדושה של פירורי פתי בר ומנערים קלות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מעל שכבת הפירורים שמים 2 כפיות מגנאש השוקולד. חוזרים על הפעולות שוב ליצירת קינוח בעל 6 שכבות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר להתייצבות. מומלץ לקרר כשעתיים לפחות לפני ההגשה.
טרייפל שוקולד בלגי

שלב 1 מתוך 5

שמים במיקסר את יתרת השמנת (½1 מיכלים), מוסיפים חלב ופודינג ומקציפים במהירות בינונית במשך כדקה עד לקבלת קרם יציב. מעבירים את הקרם לשקית זילוף וחותכים את קצה השקית.

טרייפל שוקולד בלגי

שלב 2 מתוך 5

ממיסים 1/2 מיכל שמנת עם שוקולד מריר במיקרוגל כדקה ומערבבים היטב עד להמסה מלאה.

טרייפל שוקולד בלגי

שלב 3 מתוך 5

מזלפים לכל כוס (כוסות בנפח 150 מ"ל) שכבה של קרם שוקולד בעובי כ-½1 ס"מ. מפזרים מעל כפית גדושה של פירורי פתי בר ומנערים קלות.

טרייפל שוקולד בלגי

שלב 4 מתוך 5

מעל שכבת הפירורים שמים 2 כפיות מגנאש השוקולד. חוזרים על הפעולות שוב ליצירת קינוח בעל 6 שכבות.

טרייפל שוקולד בלגי

שלב 5 מתוך 5

מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר להתייצבות. מומלץ לקרר כשעתיים לפחות לפני ההגשה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • טרייפל קראמבל תפוחים, קצפת וקרמל

    טרייפל קראמבל תפוחים, קצפת וקרמל

    40 דקות מאתגר
  • טרייפל פירות עם קרם גבינה ודבש

    טרייפל פירות עם קרם גבינה ודבש

    30 דקות בינוני
  • טרייפל קייצי

    טרייפל קייצי

    30 דקות קל
  • טרייפל עם ג'לי פטל ופירות קיץ

    טרייפל עם ג'לי פטל ופירות קיץ

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים