דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוף בהפתעה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוף בהפתעה

עוף בהפתעה

(0)
130 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מתכון קל לעוף ממולא בפול ירוק, בצל וזיתים בתוספת תפוחי אדמה אפויים ופירות יבשים.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
עוף שלם טרי נקי וחלול
1  חבילה
פול קפוא
2 
בצל בינוניים קצוצים
1  פחית
זיתים
8  כפות
רוטב בסיס 290 מ"ל
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
3 
תפוח אדמה חתוכים לקוביות גדולות
200  גרם
פירות יבשים - משמשים, חמוציות, צימוקים, אגוזי מלך, שזיפים מגולענים ו\או אגוזים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

130 דקות
  • שלב 1

    15 דקות
    בסיר עם מים רותחים מבשלים את הפולים הירוקים כ-15 דקות, חשוב לא לבשל יותר, על מנת לשמור על קראנצ'יות. מסננים ומניחים בצד.
  • שלב 2

    0 דקות
    על ווק חם עם מעט שמן מקפיצים את הבצל והזיתים, מוסיפים מרוטב הבסיס ולאחר מכן מוסיפים את הפולים, טועמים ומתקנים תיבול.
  • שלב 3

    0 דקות
    לאחר שהתקררו מעט ממלאים את העוף בתערובת ומעסים אותו עם רוטב הבסיס.
  • שלב 4

    75 דקות
    שולחים לתנור שחומם ל-180 מעלות, ל-75 דקות, אפשר בשקית קוקי ואפשר בתבנית, עם תפוחי האדמה והפירות היבשים, גם הם בזילוף של רוטב הבסיס.
עוף בהפתעה

שלב 1 מתוך 4

בסיר עם מים רותחים מבשלים את הפולים הירוקים כ-15 דקות, חשוב לא לבשל יותר, על מנת לשמור על קראנצ'יות. מסננים ומניחים בצד.

עוף בהפתעה

שלב 2 מתוך 4

על ווק חם עם מעט שמן מקפיצים את הבצל והזיתים, מוסיפים מרוטב הבסיס ולאחר מכן מוסיפים את הפולים, טועמים ומתקנים תיבול.

עוף בהפתעה

שלב 3 מתוך 4

לאחר שהתקררו מעט ממלאים את העוף בתערובת ומעסים אותו עם רוטב הבסיס.

עוף בהפתעה

שלב 4 מתוך 4

שולחים לתנור שחומם ל-180 מעלות, ל-75 דקות, אפשר בשקית קוקי ואפשר בתבנית, עם תפוחי האדמה והפירות היבשים, גם הם בזילוף של רוטב הבסיס.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חגיגה
  • תוספות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    120 דקות קל
  • רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    50 דקות קל
  • כרעי עוף עם רצועות פלפלים ובצל

    כרעי עוף עם רצועות פלפלים ובצל

    120 דקות בינוני
  • עוף בתנור עם דבש

    עוף בתנור עם דבש

    90 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים