מסדרים את העוגה כך שהחלק הרחב (אורך 35 ס"מ) יהיה קרוב אלינו. מתחילים למרוח את הקרם מהחלק הקרוב אלינו עד וממשיכים למרוח את הקרם עד 3/4 משטח העוגה. משאירים את הפאה הרחוקה מאיתנו ריקה.
שלב 7
0 דקות
מגלגלים את הרולדה בעזרת נייר אפיה כדי להדק את הגלילה. מתחילים בחלק הקרוב אלינו לכיוון החלק שאין עליו קרם. מסלקים את הנייר.
שלב 8
30 דקות
מעבירים את הרולדה למקרר ל-30 דקות.
שלב 9
0 דקות
הכנת הציפוי: שמים בקערה קטנה שוקולד ושמנת וממיסים במיקרוגל . מערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
שלב 10
0 דקות
יוצקים את רוטב השוקולד החם על הגלילה. מקשטים בסוכריות, פורסים ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0