דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת שמרים קלאסית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת שמרים קלאסית

עוגת שמרים קלאסית

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: נוי שניר
עוגת שמרים במילוי שוקולד ואגוזי לוז מסוכרים. אחרי האפייה יוצקים סירופ סוכר לקבלת עוגה מבריקה, ככה ומתוקה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5  כוסות
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
2 
ביצה
200  גרם
חמאה מומסת ומצוננת מעט בטמפ' החדר
0.25  כוס
סוכר לבן
1  כוס
חלב
1  כפית
תמצית וניל
0.5  כפית
מלח
0.5  חבילה
ממרח אגוזי לוז
0.25  כוס
ברס (אגוזי לוז קצוצים מסוכרים)
0.5  כוס
מים
0.25  כוס
סוכר לבן
1 
ביצה טרופה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בקערת מיקסר עם וו לישה, יש לשים יחד את כל חומרי הבצק, לשים עד קבלת בצק גמיש ומבריק.
  • שלב 2

    60 דקות
    מכסים ומתפיחים כ -60 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחלקים את הבצק ל-2, מרדדים כל חלק למלבן, מורחים את הממרח בשכבה אחידה ומפזרים את הברס.
  • שלב 4

    0 דקות
    מגלגלים כל מלבן לרולדה, חוצים את הרולדה לאורכה ויוצרים צורת בורג משני החצאים. סוגרים בקצוות.
  • שלב 5

    60 דקות
    מעבירים ל-2 תבניות אינגליש קייק משומנות, מכסים ומתפיחים כ- 60 דקות.
  • שלב 6

    40 דקות
    מברישים את העוגות בביצה ואופים ב-170 מעלות כ-40 דקות.
  • שלב 7

    2 דקות
    מכינים סירופ סוכר: בסיר קטן מביאים את המים והסוכר יחד לרתיחה ומבשלים 2 דקות.
  • שלב 8

    0 דקות
    כשהעוגות יוצאות מהתנור, מברישים בסירופ סוכר ומצננים מעט.
עוגת שמרים קלאסית

שלב 1 מתוך 8

בקערת מיקסר עם וו לישה, יש לשים יחד את כל חומרי הבצק, לשים עד קבלת בצק גמיש ומבריק.

עוגת שמרים קלאסית

שלב 2 מתוך 8

מכסים ומתפיחים כ -60 דקות.

עוגת שמרים קלאסית

שלב 3 מתוך 8

מחלקים את הבצק ל-2, מרדדים כל חלק למלבן, מורחים את הממרח בשכבה אחידה ומפזרים את הברס.

עוגת שמרים קלאסית

שלב 4 מתוך 8

מגלגלים כל מלבן לרולדה, חוצים את הרולדה לאורכה ויוצרים צורת בורג משני החצאים. סוגרים בקצוות.

עוגת שמרים קלאסית

שלב 5 מתוך 8

מעבירים ל-2 תבניות אינגליש קייק משומנות, מכסים ומתפיחים כ- 60 דקות.

עוגת שמרים קלאסית

שלב 6 מתוך 8

מברישים את העוגות בביצה ואופים ב-170 מעלות כ-40 דקות.

עוגת שמרים קלאסית

שלב 7 מתוך 8

מכינים סירופ סוכר: בסיר קטן מביאים את המים והסוכר יחד לרתיחה ומבשלים 2 דקות.

עוגת שמרים קלאסית

שלב 8 מתוך 8

כשהעוגות יוצאות מהתנור, מברישים בסירופ סוכר ומצננים מעט.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים