דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מאפה שוקולד ואגוזים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מאפה שוקולד ואגוזים

מאפה שוקולד ואגוזים

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: חגית מור
מאפה בצק שמרים שוקולדי במילוי פקאנים מסוכרים ושוקולד איכותי. מתוק שקשה להשאיר בתבנית

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
1  כוס
מים
60  גרם
חמאה רכה
1  כף
אבקת שוקו ללא סוכר
2  כפות
קקאו
1  כפית
סוכר לבן
0.5  כפית
מלח
50  גרם
אגוזי פקאן חתוכים
100  גרם
ממרח אגוזי לוז
1 
ביצה טרופה
0  לפי הטעם
אבקת סוכר
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את כל חומרי הבצק עד קבלת בצק חלק ומבריק.
  • שלב 2

    180 דקות
    מכסים במגבת וממתינים 180 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מקמחים את הבצק וחולקים אותו ל- 20 חלקים. כל חלק משטחים עם מערוך וממלאים בכף שוקולד ומעט אגוזים ומהדקים היטב.
  • שלב 4

    0 דקות
    מעבירים את המאפים על נייר אפיה בתבנית ומברישים אותם בביצה טרופה.
  • שלב 5

    20 דקות
    מחממים תנור ל180 מעלות ומכניסים לתנור ל- 20 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוציאים, מצננים ומעטרים באבקת סוכר.
מאפה שוקולד ואגוזים

שלב 1 מתוך 6

מערבבים את כל חומרי הבצק עד קבלת בצק חלק ומבריק.

מאפה שוקולד ואגוזים

שלב 2 מתוך 6

מכסים במגבת וממתינים 180 דקות.

מאפה שוקולד ואגוזים

שלב 3 מתוך 6

מקמחים את הבצק וחולקים אותו ל- 20 חלקים. כל חלק משטחים עם מערוך וממלאים בכף שוקולד ומעט אגוזים ומהדקים היטב.

מאפה שוקולד ואגוזים

שלב 4 מתוך 6

מעבירים את המאפים על נייר אפיה בתבנית ומברישים אותם בביצה טרופה.

מאפה שוקולד ואגוזים

שלב 5 מתוך 6

מחממים תנור ל180 מעלות ומכניסים לתנור ל- 20 דקות.

מאפה שוקולד ואגוזים

שלב 6 מתוך 6

מוציאים, מצננים ומעטרים באבקת סוכר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אוכל צרפתי
  • אחר הצהריים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • הקאדה של אופירה - מאפה ממולא גבינות

    הקאדה של אופירה - מאפה ממולא גבינות

    80 דקות קל
  • לחמעג'ון - מאפה בשר

    לחמעג'ון - מאפה בשר

    120 דקות בינוני
  • מאפה גבינה ופטריות מקמח מלא

    מאפה גבינה ופטריות מקמח מלא

    90 דקות בינוני
  • מאפה בלינצ'ס גבינות ואספרגוס בשמנת

    מאפה בלינצ'ס גבינות ואספרגוס בשמנת

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים