דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סלט הפתעות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סלט הפתעות

סלט הפתעות

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: אלונה זוהר
כוכבי קרמבולה, פאקן סיני, חסה, פול טרי, סלק, גזר ורוטב משגע שעוטף את הירקות ומשלים טעמים

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
חסה
0.5  כוס
אגוז פקאן מסוכר (סיני)
1 
קרמבולה פרוסה לכוכבים דקים
0.5  כוס
פול
1 
גזר יוצרים בעזרת קולפן ירקות (רצוי ז'וליינים)
1 
סלק יוצרים בעזרת קולפן ירקות (רצוי זו'ליינים)
0.33  כוס
מיץ לימון
0.67  כוס
שמן קנולה
0.25  כוס
רוטב בסיס 290 מ"ל
1  כף
שום כתוש טרי
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שוטפים את החסה ומייבשים אותה היטב. קורעים בידיים חתיכות גסות.
  • שלב 2

    0 דקות
    שמים את מיץ הלימון, השמן, רוטב הבסיס, השום, המלח והפלפל שחור במעבד מזון, ומערבבים.
  • שלב 3

    15 דקות
    מקלפים את הפול. מבשלים במים רותחים במשך 15 דקות. ומעבירים מייד לקערת מים קרים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים בקערה את הירקות, ואת גרגירי הפול. שופכים מעל את הרוטב ומערבבים בידיים היטב, כך שהרוטב יצפה את העלים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מעטרים בכוכבי קרמבולה ומפזרים פקאן סיני.
סלט הפתעות

שלב 1 מתוך 5

שוטפים את החסה ומייבשים אותה היטב. קורעים בידיים חתיכות גסות.

סלט הפתעות

שלב 2 מתוך 5

שמים את מיץ הלימון, השמן, רוטב הבסיס, השום, המלח והפלפל שחור במעבד מזון, ומערבבים.

סלט הפתעות

שלב 3 מתוך 5

מקלפים את הפול. מבשלים במים רותחים במשך 15 דקות. ומעבירים מייד לקערת מים קרים.

סלט הפתעות

שלב 4 מתוך 5

מניחים בקערה את הירקות, ואת גרגירי הפול. שופכים מעל את הרוטב ומערבבים בידיים היטב, כך שהרוטב יצפה את העלים.

סלט הפתעות

שלב 5 מתוך 5

מעטרים בכוכבי קרמבולה ומפזרים פקאן סיני.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
E Einat Yaari

מהו רוטב הבסיס ?

מערכת בישולים

היי עינת, רוטב בסיס הוא רוטב ייחודי שפיתח השף עומר מילר. העיקרון של הרוטב הזה שמוסיפים לו מרכיבים ותבלינים בהתאם לחומר ולמתכון ומקבלים תוצאה מעולה, טעימה ומקורמלת. לחיצה עליו תוביל לתמונה שלו ורשימת הרכיבים. חג שמח

הערה טען עוד

גלו עוד

  • סלטים
  • בראנץ'
  • תוספות
  • קטניות
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • ארוחת בוקר
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    סלט פתיתים ועדשים – מושלם אחרי אימון!

    30 דקות קל
  • סלט פטריות מוקפץ

    סלט פטריות מוקפץ

    15 דקות קל
  • סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    30 דקות קל
  • כריך סלט עוף

    כריך סלט עוף

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים