דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פיצה לאבנה חצילים, לימון כבוש וזעתר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פיצה לאבנה חצילים, לימון כבוש וזעתר

פיצה לאבנה חצילים, לימון כבוש וזעתר

(0)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: שף מורן לידור
כשהסגנון הים תיכוני עוטף את הבצק מתקבלת פיצה מלאה בטעם וצבע שמכינים בצ'יק ובקלות מבצק פיצה מצונן אסם בונז'ור - פשוט מוצאים מהמקרר, אופים ומגישים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
בצק פיצה מצונן
1  חבילה
לאבנה עם חציל על האש
20  גרם
זעתר לפי הטעם
8  כפות
לימון כבוש או לפי הטעם
2  כפיות
שמן, תירס, בוטנים, וזית לפי הטעם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    1 דקות
    מחממים תנור לחום של 240 מעלות.
  • שלב 2

    5 דקות
    מערבבים את הלאבנה עם החצילים ומורחים אותה על גבי הבצק.
  • שלב 3

    10 דקות
    אופים בתנור 8-10 דקות עד ששולי הבצק מזהיבים.
  • שלב 4

    2 דקות
    מניחים כמה תלוליות של לאבנה על הפיצה בעזרת כף, מפזרים עלי זעתר, לימון כבוש ומטפטפים שמן זית.
  • שלב 5

    1 דקות
    * לתוצאה טובה יותר מומלץ להוציא את הבצק מהמקרר כ-20 דקות לפני הכנת המאפה. מתאים לאפייה בתנור בלבד. יש לוודא אפייה מלאה לפני האכילה.
פיצה לאבנה חצילים, לימון כבוש וזעתר

שלב 1 מתוך 5

מחממים תנור לחום של 240 מעלות.

פיצה לאבנה חצילים, לימון כבוש וזעתר

שלב 2 מתוך 5

מערבבים את הלאבנה עם החצילים ומורחים אותה על גבי הבצק.

פיצה לאבנה חצילים, לימון כבוש וזעתר

שלב 3 מתוך 5

אופים בתנור 8-10 דקות עד ששולי הבצק מזהיבים.

פיצה לאבנה חצילים, לימון כבוש וזעתר

שלב 4 מתוך 5

מניחים כמה תלוליות של לאבנה על הפיצה בעזרת כף, מפזרים עלי זעתר, לימון כבוש ומטפטפים שמן זית.

פיצה לאבנה חצילים, לימון כבוש וזעתר

שלב 5 מתוך 5

* לתוצאה טובה יותר מומלץ להוציא את הבצק מהמקרר כ-20 דקות לפני הכנת המאפה. מתאים לאפייה בתנור בלבד. יש לוודא אפייה מלאה לפני האכילה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • חברים
  • אפייה
  • השראה
  • טאפסים
  • דל סוכר
  • גבינות
  • עם גבינה
  • ארוחה קלה
  • ארוחת ערב
  • ארוחת בוקר
  • מנה ראשונה
  • מנה עליונה
  • אוכל איטלקי
  • אוכל טבעוני
  • מתכונים קלים
  • אוכל ים תיכוני
  • מתכונים לפיצה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פיצה פסטה מטריפה

    פיצה פסטה מטריפה

    45 דקות קל
  • פיצה'לה - גם ילדים יכולים להכין

    פיצה'לה - גם ילדים יכולים להכין

    55 דקות בינוני
  • פיצה עם אננס

    פיצה עם אננס

    60 דקות בינוני
  • פיצה מקמח שמרים

    פיצה מקמח שמרים

    55 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים