דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פיצה עם ירקות ירוקים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פיצה עם ירקות ירוקים

פיצה עם ירקות ירוקים

(1)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: שף מורן לידור
חגיגה ירוקה על הפיצה - עם רוטב פסטו, גבינת גאודה פסטו, מלא ירוקים קריספיים וכיפיים, כולם על בצק פיצה מצונן אסם בונז'ור - פשוט מוצאים מהמקרר, אופים ומגישים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
בצק פיצה מצונן
10 
אספרגוס חלוטים 2 דקות - מוציאים למים קרים וחותכים לחצי
0.25  גביע
שעועית ירוקה חלוטה קלות
0.5  גביע
ברוקולי חלוטים קלות
2  כפות
צבר פסטו 6*190גרם
100  גרם
גבינה צהובה מגוררת
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    1 דקות
    מחממים תנור לחום של 240 מעלות.
  • שלב 2

    2 דקות
    מורחים על הבצק את הפסטו, מפזרים את הגבינה ומסדרים את הירוקים מעל.
  • שלב 3

    10 דקות
    אופים בתנור 8-10 דקות עד ששולי הבצק מזהיבים.
  • שלב 4

    1 דקות
    מטפטפים שמן זית כשמוציאים מהתנור.
  • שלב 5

    1 דקות
    * לתוצאה טובה יותר מומלץ להוציא את הבצק מהמקרר כ-20 דקות לפני הכנת המאפה. מתאים לאפייה בתנור בלבד. יש לוודא אפייה מלאה לפני האכילה.
פיצה עם ירקות ירוקים

שלב 1 מתוך 5

מחממים תנור לחום של 240 מעלות.

פיצה עם ירקות ירוקים

שלב 2 מתוך 5

מורחים על הבצק את הפסטו, מפזרים את הגבינה ומסדרים את הירוקים מעל.

פיצה עם ירקות ירוקים

שלב 3 מתוך 5

אופים בתנור 8-10 דקות עד ששולי הבצק מזהיבים.

פיצה עם ירקות ירוקים

שלב 4 מתוך 5

מטפטפים שמן זית כשמוציאים מהתנור.

פיצה עם ירקות ירוקים

שלב 5 מתוך 5

* לתוצאה טובה יותר מומלץ להוציא את הבצק מהמקרר כ-20 דקות לפני הכנת המאפה. מתאים לאפייה בתנור בלבד. יש לוודא אפייה מלאה לפני האכילה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • אפייה
  • השראה
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • מתאבנים
  • אספרגוס
  • ארוחה קלה
  • ארוחת ערב
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • מנה עליונה
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • אוכל טבעוני
  • מתכונים קלים
  • מתכונים לפיצה
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פיצה פסטה מטריפה

    פיצה פסטה מטריפה

    45 דקות קל
  • פיצה'לה - גם ילדים יכולים להכין

    פיצה'לה - גם ילדים יכולים להכין

    55 דקות בינוני
  • פיצה עם אננס

    פיצה עם אננס

    60 דקות בינוני
  • פיצה מקמח שמרים

    פיצה מקמח שמרים

    55 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים