המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לטיגון החצילים: פורסים את החצילים לפרוסות בעובי של 1/2 ס"מ. בוזקים מעל מלח ומניחים להם להגיר נוזלים.
מטגנים אותם עד הזהבה עם שמן הקנולה.
להכנת המלית: מחממים שמן זית במחבת רחבה, מוסיפים את הבצל ומזהיבים.
מוסיפים את הטחון הצמחוני ומבשלים עד שצבעו מתחלף.
מוסיפים את שאר המרכיבים, מלח ופלפל שחור גרוס במטחנה ותימין לפי הטעם, ומערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה.
להרכבה: מרפדים את תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ בחצילים.
ממלאים בכל המילוי וסוגרים שוב עם רצועות החצילים.
מכניסים לתנור ואופים עד התייצבות כ-30 דקות בחום של 200 מעלות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
נראה מעולה וחגיגית. ויחסית לא קשה להכנה. תודה.
נראה מעולה יפיפה לחג ולכל אירוע תודה
הכנתי ויצא מעולה. הרבה מחמאות מן הטבעונים וגם מי שלא
שלום, מה תפקידו של האורז שמופיע במרכיבים?
האם ניתן להשתמש בבשר טחון רגיל ?
מה זנ שכתוב באנגלית ומה זה הטחון
למה אתם לא עונים ומורידים את השאלה ? איציק
האם ניתן להכין עם בשר בחו״ל לא ניתן להשיג את הטחון טבעי אם כן האם יש שינוי בהכנה איציק
שכחתם את האורז....
תודה. האם יש צורך ברוטב בזמן אפייה? לא מתייבש?
מה זה אומר טחון צמחוני ומאיפה קונים
מה זה טחון טבעוני ומהיכן משיגים?
מה זה טחון צמחוני ?
הצג מתכונים נוספים
הערות 13