דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת בראוניז גבינה עם קרם קצפת טירמיסו
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת בראוניז גבינה עם קרם קצפת טירמיסו

עוגת בראוניז גבינה עם קרם קצפת טירמיסו

(1)
118 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן אגם
שילוב אהוב וקרמי של בראוניז ענוג וקציפת קפה חלומית

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
120  גרם
חמאה
0.75  כוס
קמח (105 גר׳)
120  גרם
שוקולד מריר
1  כוס
סוכר לבן (200 גר׳)
2 
ביצה גודל L
0.25  כוס
חלב (60 מ״ל)
500  גרם
גבינה 9% לפחות 15% שומן בטמפרטורת החדר
0.75  כוס
סוכר לבן (150 גר׳)
3 
ביצה גודל L
125  גרם
יוגורט
1  שקית
סוכר וניל
1  מיכל
שמנת להקצפה
1  חבילה
אינסטנט פודינג טירמיסו
1  כוס
חלב (240 מ״ל)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

118 דקות
  • שלב 1

    1 דקות
    מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים את תחתית ושולי התבנית (תבנית עגולה בקוטר 22 ס״מ) בנייר אפייה.
  • שלב 2

    5 דקות
    בקערה חסינת חום במיקרוגל ממיסים שוקולד מריר וחמאה בפולסים קצרים.
  • שלב 3

    5 דקות
    בקערה נפרדת טורפים ביצים וסוכר, לתערובת מעט אוורירית , מוסיפים את בלילת השוקולד ומערבבים היטב.
  • שלב 4

    5 דקות
    מוסיפים את החלב ושוב מערבבים. מעבירים את הקמח פנימה דרך מסננת ומערבבים שוב היטב לבלילה אחידה.
  • שלב 5

    25 דקות
    מעבירים לתבנית עגולה בקוטר 22 ס״מ. מכניסים לאפייה של 25 דק׳ עד שהעוגה מתייצבת, מוציאים ומורידים את חום התנור ל- 160 מעלות.
  • שלב 6

    5 דקות
    בזמן שהעוגה בתנור מכינים את מלית הגבינה: בקערה מערבבים גבינת שמנת סוכר וניל וסוכר לתערובת חלקה, מוסיפים את הביצים, ומערבבים היטב.
  • שלב 7

    5 דקות
    מוסיפים את היוגורט ומערבבים שוב. מעבירים את בלילת הגבינה מעל בלילת הבראוניז.
  • שלב 8

    55 דקות
    מחזירים לתנור לאפייה נוספת של 55 דק׳, עד שהעוגה מתייצבת ומשחימה בחלקה העליון.
  • שלב 9

    2 דקות
    מוציאים ומצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר.
  • שלב 10

    5 דקות
    כשהעוגה התייצבה מכינים קרם טירמיסו : במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים שמנת, פודינג טירמיסו וחלב לקרם יציב.
  • שלב 11

    2 דקות
    מעבירים את הקרם מעל העוגה ובעזרת פלטה מיישרים את החלק העליון.
  • שלב 12

    1 דקות
    מעבירים לצינון במקרר לילה או לפחות שמונה שעות.
  • שלב 13

    1 דקות
    מקשטים בקקאו ומגישים.
  • שלב 14

    1 דקות
    הערות: ניתן לשמור על העוגה עד חמישה ימים כשהיא עטופה היטב במקרר. את הקקאו מומלץ תמיד להוסיף לפני ההגשה ולא לפני. ניתן להעביר את העוגה ללא הקרם למקרר ולהוסיף את הקרם רק לפני ההגשה.
עוגת בראוניז גבינה עם קרם קצפת טירמיסו

שלב 1 מתוך 14

מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים את תחתית ושולי התבנית (תבנית עגולה בקוטר 22 ס״מ) בנייר אפייה.

עוגת בראוניז גבינה עם קרם קצפת טירמיסו

שלב 2 מתוך 14

בקערה חסינת חום במיקרוגל ממיסים שוקולד מריר וחמאה בפולסים קצרים.

עוגת בראוניז גבינה עם קרם קצפת טירמיסו

שלב 3 מתוך 14

בקערה נפרדת טורפים ביצים וסוכר, לתערובת מעט אוורירית , מוסיפים את בלילת השוקולד ומערבבים היטב.

עוגת בראוניז גבינה עם קרם קצפת טירמיסו

שלב 4 מתוך 14

מוסיפים את החלב ושוב מערבבים. מעבירים את הקמח פנימה דרך מסננת ומערבבים שוב היטב לבלילה אחידה.

עוגת בראוניז גבינה עם קרם קצפת טירמיסו

שלב 5 מתוך 14

מעבירים לתבנית עגולה בקוטר 22 ס״מ. מכניסים לאפייה של 25 דק׳ עד שהעוגה מתייצבת, מוציאים ומורידים את חום התנור ל- 160 מעלות.

עוגת בראוניז גבינה עם קרם קצפת טירמיסו

שלב 6 מתוך 14

בזמן שהעוגה בתנור מכינים את מלית הגבינה: בקערה מערבבים גבינת שמנת סוכר וניל וסוכר לתערובת חלקה, מוסיפים את הביצים, ומערבבים היטב.

עוגת בראוניז גבינה עם קרם קצפת טירמיסו

שלב 7 מתוך 14

מוסיפים את היוגורט ומערבבים שוב. מעבירים את בלילת הגבינה מעל בלילת הבראוניז.

עוגת בראוניז גבינה עם קרם קצפת טירמיסו

שלב 8 מתוך 14

מחזירים לתנור לאפייה נוספת של 55 דק׳, עד שהעוגה מתייצבת ומשחימה בחלקה העליון.

עוגת בראוניז גבינה עם קרם קצפת טירמיסו

שלב 9 מתוך 14

מוציאים ומצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר.

עוגת בראוניז גבינה עם קרם קצפת טירמיסו

שלב 10 מתוך 14

כשהעוגה התייצבה מכינים קרם טירמיסו : במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים שמנת, פודינג טירמיסו וחלב לקרם יציב.

עוגת בראוניז גבינה עם קרם קצפת טירמיסו

שלב 11 מתוך 14

מעבירים את הקרם מעל העוגה ובעזרת פלטה מיישרים את החלק העליון.

עוגת בראוניז גבינה עם קרם קצפת טירמיסו

שלב 12 מתוך 14

מעבירים לצינון במקרר לילה או לפחות שמונה שעות.

עוגת בראוניז גבינה עם קרם קצפת טירמיסו

שלב 13 מתוך 14

מקשטים בקקאו ומגישים.

עוגת בראוניז גבינה עם קרם קצפת טירמיסו

שלב 14 מתוך 14

הערות: ניתן לשמור על העוגה עד חמישה ימים כשהיא עטופה היטב במקרר. את הקקאו מומלץ תמיד להוסיף לפני ההגשה ולא לפני. ניתן להעביר את העוגה ללא הקרם למקרר ולהוסיף את הקרם רק לפני ההגשה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חלבי
  • חברים
  • עוגות
  • אפייה
  • בראנץ'
  • דל במלח
  • גבינות
  • ארוחת בוקר
  • קינוח עליון
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים