דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק חרירה קטיפתי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק חרירה קטיפתי

מרק חרירה קטיפתי

(3)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: אבי ביטון
מרק מדהים, סמיך ועשיר בהמון טעמים עם גרגירי חומוס, עדשים, עשבי תבלין ותבלינים, עם מעט אטריות שמוסיפות טעם ומרקם

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6  גבעולים
סלרי
1 
עגבנייה
2 
בצל
0.75  כוס
עדשים שחורות שהושרו במים לילה שלם
1  כוס
גרגירי חומוס שהושרו במים לילה שלם
750  גרם
בשר בקר אונטריב
0.5  כפית
כורכום
0.5  כפית
כמון טחון
0.5  זר
פטרוזיליה קצוצה
1 
לימון סחוט
0.5  כוס
מים
1  כוס
אטריות ביצים דקות 200גרם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    צורבים את הבשר בשמן כשהוא מעט מומלח.
  • שלב 2

    5 דקות
    חותכים את הסלרי, העגבנייה והבצלים לקוביות ומוסיפים לסיר הבשר.
  • שלב 3

    15 דקות
    מאדים רבע שעה על אש גבוהה, תוך כדי ערבוב.
  • שלב 4

    1 דקות
    מתבלים בכמון, כורכום, מלח ופלפל ואריסה לפי הטעם, ומוסיפים מים לסיר.
  • שלב 5

    120 דקות
    מוסיפים לתערובת את העדשים והחומוס, פטרוזיליה וכוסברה. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ונותנים למרק להתבשל כשעתיים על להבה נמוכה.
מרק חרירה קטיפתי

שלב 1 מתוך 5

צורבים את הבשר בשמן כשהוא מעט מומלח.

מרק חרירה קטיפתי

שלב 2 מתוך 5

חותכים את הסלרי, העגבנייה והבצלים לקוביות ומוסיפים לסיר הבשר.

מרק חרירה קטיפתי

שלב 3 מתוך 5

מאדים רבע שעה על אש גבוהה, תוך כדי ערבוב.

מרק חרירה קטיפתי

שלב 4 מתוך 5

מתבלים בכמון, כורכום, מלח ופלפל ואריסה לפי הטעם, ומוסיפים מים לסיר.

מרק חרירה קטיפתי

שלב 5 מתוך 5

מוסיפים לתערובת את העדשים והחומוס, פטרוזיליה וכוסברה. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ונותנים למרק להתבשל כשעתיים על להבה נמוכה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
י יהודה בוטבול

אהבתי במרוקו אימה הייתה מכינה

הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • קערה
  • מרקים
  • מרקים
  • מרקים
  • בראנץ'
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • קטניות
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • מנת ירקות/פירות
  • מנה עיקרית
  • בישול בסיר
  • מנה עליונה
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים קלים
  • אוכל מזרח תיכוני
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים