דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אוסובוקו
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אוסובוקו

אוסובוקו

(0)
240 דקות
מאתגר
מתכונאי/ת: קרן גליה
אוסובוקו מבושל וצלוי, הבשר יהיה רך וכה טעים

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4  נתחי
אוסובוקו עגל חלב
2 
בצל חתוכים לרבעים
1 
כרישה חתוכה ל-3 או 4
3  גבעולים
סלרי חתוך גס (גם הלבן וגם העלים)
4 
גזר חתוכים ל-2
1  סלסילה
פטריות שמפיניון שלמות טריות
0.5  כוס
יין לבן לא חובה
1  כפית
דבש
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
0.25  כפית
קינמון טחון
3  ענפי
תימין
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

240 דקות
  • שלב 1

    60 דקות
    את חתיכות האוסובוקו יש לבשל כ-60 דקות אחר כך את החתיכות ומסדרים בתבנית.
  • שלב 2

    3 דקות
    מקמחים את האוסובוקו ומטגנים בשמן כ-3 דקות מכל צד, מוציאים ומניחים בצד.
  • שלב 3

    5 דקות
    מכניסים לסיר, שבו טוגנו חתיכות האוסובוקו, את הירקות, מטגנים כ-5 דקות, מערבבים ומוסיפים את היין ומים חמים עד כיסוי הירקות.
  • שלב 4

    60 דקות
    מוסיפים את כל התבלינים מביאים לרתיחה ומוסיפים את בשר האוסובוקו מבשלים כ-60 דקות על להבה בינונית.
  • שלב 5

    120 דקות
    מעבירים את הבשר לתבנית מסדרים בשכבה אחת, מסדרים את הירקות בין חתיכות הבשר ומעל יוצקים מעט רוטב מהסיר, מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור בחום 160 מעלות, ל-120 דקות.
  • שלב 6

    20 דקות
    להוריד את הנייר להעלות את החום ל-200 מעלות ל-15-20 דקות, אם חסרים נוזלים מוסיפים מהרוטב שנשאר בסיר.
  • שלב 7

    0 דקות
    ואתם מקבלים מנה טעימה, שלא ישכחו הרבה זמן.
אוסובוקו

שלב 1 מתוך 7

את חתיכות האוסובוקו יש לבשל כ-60 דקות אחר כך את החתיכות ומסדרים בתבנית.

אוסובוקו

שלב 2 מתוך 7

מקמחים את האוסובוקו ומטגנים בשמן כ-3 דקות מכל צד, מוציאים ומניחים בצד.

אוסובוקו

שלב 3 מתוך 7

מכניסים לסיר, שבו טוגנו חתיכות האוסובוקו, את הירקות, מטגנים כ-5 דקות, מערבבים ומוסיפים את היין ומים חמים עד כיסוי הירקות.

אוסובוקו

שלב 4 מתוך 7

מוסיפים את כל התבלינים מביאים לרתיחה ומוסיפים את בשר האוסובוקו מבשלים כ-60 דקות על להבה בינונית.

אוסובוקו

שלב 5 מתוך 7

מעבירים את הבשר לתבנית מסדרים בשכבה אחת, מסדרים את הירקות בין חתיכות הבשר ומעל יוצקים מעט רוטב מהסיר, מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור בחום 160 מעלות, ל-120 דקות.

אוסובוקו

שלב 6 מתוך 7

להוריד את הנייר להעלות את החום ל-200 מעלות ל-15-20 דקות, אם חסרים נוזלים מוסיפים מהרוטב שנשאר בסיר.

אוסובוקו

שלב 7 מתוך 7

ואתם מקבלים מנה טעימה, שלא ישכחו הרבה זמן.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • אביב
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • חמין אוסובוקו טעים ומנחם

    חמין אוסובוקו טעים ומנחם

    600 דקות בינוני
  • אוסובוקו עגל חלב בתפוחים ודבש

    אוסובוקו עגל חלב בתפוחים ודבש

    90 דקות בינוני
  • אוסובוקו בבירה

    אוסובוקו בבירה

    495 דקות בינוני
  • צלי אוסובוקו וירקות שורש

    צלי אוסובוקו וירקות שורש

    220 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים