המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן בסיר רחב. מטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב. מוסיפים את הגמבה, התירס והאפונה. מאדים במשך 7 דקות, תוך כדי ערבוב,
מוסיפים את האורז. מערבבים היטב. יוצקים מים רותחים, מוסיפים מלח, כורכום וכמון, ומביאים לרתיחה.
מבשלים על להבה נמוכה כ-20 דקות, עד שהאורז מוכן והנוזלים נספגים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0