דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
באן - לחמניות מאודות במילוי חזה עוף
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. באן - לחמניות מאודות במילוי חזה עוף

באן - לחמניות מאודות במילוי חזה עוף

(0)
150 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
לחמניות מהמטבח האסיאתי, שנימוחות בפה כמו עננים קטנים עם מילוי מושלם

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.75  כוסות
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
1  כפית
סוכר לבן
0.75  כוס
מים חמים
0.25  כפית
מלח
2  כפות
סוכר לבן
1  כף
שמן קנולה
0.5  כפית
אבקת אפייה
250  גרם
חזה עוף טחון
3  כפות
רוטב בסיס 290 מ"ל
3  כפות
רוטב טריאקי 290 מ"ל
1  כף
צ'ילי
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

150 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים בקערה את מרכיבי הבצק, עד לקבלת בצק אחיד.
  • שלב 2

    45 דקות
    מקמחים את משטח העבודה, ומניחים עליו את הבצק. לשים עד לקבלת בצק חלק. משמנים קערה ומניחים את הבצק, מורחים אותו במעט שמן. מתפיחים כ-45 דקות, עד להכפלת נפח.
  • שלב 3

    0 דקות
    נותנים מכת אגרוף קלה על הבצק ו-"מפילים אותו". שמים את הבצק ע"ג משטח העבודה המקומח. מפזרים את אבקת האפייה ע"ג הבצק, ומטמיעים אותה בבצק. מניחים ל-5 דקות נוספות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחלקים את הבצק ל-2. את החצי שלא עובדים איתו כרגע מניחים בקערה, ומכסים במגבת.
  • שלב 5

    30 דקות
    יוצרים כדורים ומכסים ל-30 דקות לתפיחה נוספת.
  • שלב 6

    15 דקות
    ניתן לאדות את ה-"באנים" בסיר אידוי מרופד בנייר פרגמנט ע"ג סיר עם מים רותחים, לכ-15 דקות או עד התייצבות הבאנים. מסדרים אותם במרווחים, כי הם תופחים.
  • שלב 7

    0 דקות
    מבשלים במחבת את חזה העוף הטחון עד שהוא משנה את צבעו ללבן. מוסיפים את הרטבים. טועמים ומתקנים תיבול. מי שאוהב חריף יותר, להוסיף עוד סרירצ'ה. ממשיכים לבשל עד להסמכת המילוי.
  • שלב 8

    0 דקות
    ניתן למלא אותם מראש במילוי, ניתן להכין לחמניות ריקות, ואז לחצות אותן ולמלא. בתיאבון!
באן - לחמניות מאודות במילוי חזה עוף

שלב 1 מתוך 8

מערבבים בקערה את מרכיבי הבצק, עד לקבלת בצק אחיד.

באן - לחמניות מאודות במילוי חזה עוף

שלב 2 מתוך 8

מקמחים את משטח העבודה, ומניחים עליו את הבצק. לשים עד לקבלת בצק חלק. משמנים קערה ומניחים את הבצק, מורחים אותו במעט שמן. מתפיחים כ-45 דקות, עד להכפלת נפח.

באן - לחמניות מאודות במילוי חזה עוף

שלב 3 מתוך 8

נותנים מכת אגרוף קלה על הבצק ו-"מפילים אותו". שמים את הבצק ע"ג משטח העבודה המקומח. מפזרים את אבקת האפייה ע"ג הבצק, ומטמיעים אותה בבצק. מניחים ל-5 דקות נוספות.

באן - לחמניות מאודות במילוי חזה עוף

שלב 4 מתוך 8

מחלקים את הבצק ל-2. את החצי שלא עובדים איתו כרגע מניחים בקערה, ומכסים במגבת.

באן - לחמניות מאודות במילוי חזה עוף

שלב 5 מתוך 8

יוצרים כדורים ומכסים ל-30 דקות לתפיחה נוספת.

באן - לחמניות מאודות במילוי חזה עוף

שלב 6 מתוך 8

ניתן לאדות את ה-"באנים" בסיר אידוי מרופד בנייר פרגמנט ע"ג סיר עם מים רותחים, לכ-15 דקות או עד התייצבות הבאנים. מסדרים אותם במרווחים, כי הם תופחים.

באן - לחמניות מאודות במילוי חזה עוף

שלב 7 מתוך 8

מבשלים במחבת את חזה העוף הטחון עד שהוא משנה את צבעו ללבן. מוסיפים את הרטבים. טועמים ומתקנים תיבול. מי שאוהב חריף יותר, להוסיף עוד סרירצ'ה. ממשיכים לבשל עד להסמכת המילוי.

באן - לחמניות מאודות במילוי חזה עוף

שלב 8 מתוך 8

ניתן למלא אותם מראש במילוי, ניתן להכין לחמניות ריקות, ואז לחצות אותן ולמלא. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • תוספות
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בשר מפורק ברוטב ברביקיו בבאן

    בשר מפורק ברוטב ברביקיו בבאן

    60 דקות בינוני
  • קריספי באן

    קריספי באן

    בינוני
  • לחמניות באן פטנט שמכינים במחבת עם מלית בשר

    לחמניות באן פטנט שמכינים במחבת עם מלית בשר

    60 דקות קל
  • מרק אפונה תוניסאי (גילבאן)

    מרק אפונה תוניסאי (גילבאן)

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים