דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון התחברות לחשבון ולאזור האישי | בישולים מבית אסם
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לחמניות באן פטנט שמכינים במחבת עם מלית בשר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לחמניות באן פטנט שמכינים במחבת עם מלית בשר

לחמניות באן פטנט שמכינים במחבת עם מלית בשר

(0)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: רון יוחננוב
לחמניות שמרים עסיסיות שקל כל כך להכין במלית שמכינים עם בשר או עוף שנשארו במקרר

רכיבים

מנות 25

המתכון הזה נוצר עבור 25 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח
2  כפות
שמרים יבשים
1  שקית
אבקת אפייה
4  כפות
סוכר לבן
4  כפות
שמן קנולה
1  כף
מלח
2  כוסות
מים בטמפרטורת החדר
1  כפית
שמן קנולה (לאידוי במחבת, לכל סבב)
100  מיליליטר
מים (לאידוי במחבת, לכל סבב)
500  גרם
בשר גולש צלי או צלי עוף
2  כפות
אסם רוטב טריאקי
2  כפות
רוטב סויה קלאסי אסם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    להכנת הלחמניות: בקערת המיקסר עם וו לישה מניחים את כל מצרכי הלחמניות ולשים את הבצק למשך 8-10 דקות על מהירות בינונית עד שמתקבל בצק רך ומבריק. מכסים את הבצק ומניחים להתפחה כשעה. לאחר ההתפחה, מחלקים את הבצק לחלקים שווים, מומלץ לחלק ל-50 גרם כל לחמנייה. מגלגלים כל חתיכת בצק לכדור. מתפיחים שוב את הלחמניות למשך כ-40 דקות עד שעה.
  • שלב 2

    10 דקות
    מחממים מחבת היטב על הכיריים. ומשמנים אותה היטב עם כפית שמן, בעזרת מברשת או נייר. מניחים את כדורי הבצק ומטגנים רק מצד אחד למשך 3 דקות או עד הזהבה. כמה שנכנס במחבת - (בכל פעם 100 מ"ל מים בלי קשר לכמות הלחמניות שנכנסות למחבת) שופכים את המים לתוך המחבת ומכסים במכסה. מבשלים על להבה גבוהה למשך כ-5 דקות או עד שכל המים מצטמצמים. מנמיכים את הלהבה ומבשלים את הלחמניות למשך 3 דקות נוספות, עד שכל הנוזלים יתאדו לגמרי והלחמניות יאפו במלואן.
  • שלב 3

    5 דקות
    להכנת המילוי: מחממים את שאריות הבשר, מפרקים אותו ומערבבים עם סויה וטריאקי.
  • שלב 4

    2 דקות
    להרכבת הבאנים: מורחים איולי או מיונז, כוסברה טרייה, צ'ילי חריף, חסות וירקות שאוהבים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

כתוב ביקורת

הביקורות שלך
תמונות

You can select up to 6 media items (6 left).

Image CAPTCHA
Get new captcha!
Please fill the captcha field

גלו עוד

  • בשר
  • על האש
  • בראנץ'
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • כריכים
  • מהתנור
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • פינגר פוד
  • מנה עיקרית
  • מוצרי מאפה
  • מנה עליונה
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים קלים
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לחמניות שיפון

    לחמניות שיפון

    60 דקות קל
  • לחמניות ריקוטה ופירות יער

    לחמניות ריקוטה ופירות יער

    40 דקות בינוני
  • לחמניות גבינה מתוקות

    לחמניות גבינה מתוקות

    120 דקות בינוני
  • לחמניות של פסח

    לחמניות של פסח

    80 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים