דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בורקס גבינות ענק
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בורקס גבינות ענק

בורקס גבינות ענק

(0)
45 דקות
קל
מתכונאי/ת: חדוה גרופר
במקום לקנות בורקסים, תכינו בעצמכם בורקס גבינות ענק שיספיק לכל בני הבית וגם לשכנים.

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
בצק עלים
0.5  קילוגרם
גבינת פטה / בולגרית
0.5  קילוגרם
גבינה צהובה
3 
ביצה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בקערה מערבבים את הגבינות יחד עם הביצים.
  • שלב 2

    0 דקות
    משמנים תבנית תנור סטנדרטית.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחלקים את חבילת הבצק לשניים: את החצי הראשון משטחים עם קצת קמח על התבנית ומשאירים קצוות. יוצקים את המלית ומשטחים בתבנית.
  • שלב 4

    0 דקות
    את החצי השני של הבצק משטחים לגודל של התבנית, מניחים על המלית ומהדקים את קצוות החלק התחתון עם העליון.
  • שלב 5

    30 דקות
    מכניסים לתנור שחומם מראש על חום של 250 מעלות למשך 30 דקות, או עד שהחלק העליון מזהיב.
בורקס גבינות ענק

שלב 1 מתוך 5

בקערה מערבבים את הגבינות יחד עם הביצים.

בורקס גבינות ענק

שלב 2 מתוך 5

משמנים תבנית תנור סטנדרטית.

בורקס גבינות ענק

שלב 3 מתוך 5

מחלקים את חבילת הבצק לשניים: את החצי הראשון משטחים עם קצת קמח על התבנית ומשאירים קצוות. יוצקים את המלית ומשטחים בתבנית.

בורקס גבינות ענק

שלב 4 מתוך 5

את החצי השני של הבצק משטחים לגודל של התבנית, מניחים על המלית ומהדקים את קצוות החלק התחתון עם העליון.

בורקס גבינות ענק

שלב 5 מתוך 5

מכניסים לתנור שחומם מראש על חום של 250 מעלות למשך 30 דקות, או עד שהחלק העליון מזהיב.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בורקס חצילים קלויים וגבינות

    בורקס חצילים קלויים וגבינות

    100 דקות בינוני
  • בורקס במילוי בשר טחון של שרה בר

    בורקס במילוי בשר טחון של שרה בר

    80 דקות בינוני
  • בורקס חלבה

    בורקס חלבה

    45 דקות בינוני
  • בורקס מצות במילוי בשר

    בורקס מצות במילוי בשר

    45 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים