דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בורקס עסיסי בחציל ועגבניה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בורקס עסיסי בחציל ועגבניה

בורקס עסיסי בחציל ועגבניה

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: לינדה לנגנואר
לא צריך רוטב כשחציל ועגבניה ממלאים בורקס עסיסי ונוטף בריאות

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
בצק עלים חתוך לריבועים
2 
פנים של חציל מקולף וחתוך לקוביות
1 
עגבנייה מגורדת
1 
בצל קצוץ
0  לפי הטעם
מלח
1  כף
שמן זית
1 
ביצה רק החלמון
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים את הבצל במעט שמן זית,
  • שלב 2

    7 דקות
    מוסיפים חציל מקולף וחתוך לקוביות קטנות מטגנים 5-7 דקות עד שהחציל מטוגן מכל הצדדים. 3.מוסיפים עגבניה מגורדת ואת התבלינים.
  • שלב 3

    15 דקות
    מבשלים כ- 15 דקות עד שמתקבלת בלילה סמיכה.
  • שלב 4

    0 דקות
    את המלית שהתקבלה מצננים במשך מספר דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מניחים כפית מהמלית במרכז כל ריבוע בצק עלים בוסוגרים למשולשים
  • שלב 6

    0 דקות
    מורחים על הבצק חלמון טרוף ומפזרים מעל שומשום 8.אופים ב- 180 מעלות עד הזהבה ומגישים.
בורקס עסיסי בחציל ועגבניה

שלב 1 מתוך 6

מטגנים את הבצל במעט שמן זית,

בורקס עסיסי בחציל ועגבניה

שלב 2 מתוך 6

מוסיפים חציל מקולף וחתוך לקוביות קטנות מטגנים 5-7 דקות עד שהחציל מטוגן מכל הצדדים. 3.מוסיפים עגבניה מגורדת ואת התבלינים.

בורקס עסיסי בחציל ועגבניה

שלב 3 מתוך 6

מבשלים כ- 15 דקות עד שמתקבלת בלילה סמיכה.

בורקס עסיסי בחציל ועגבניה

שלב 4 מתוך 6

את המלית שהתקבלה מצננים במשך מספר דקות.

בורקס עסיסי בחציל ועגבניה

שלב 5 מתוך 6

מניחים כפית מהמלית במרכז כל ריבוע בצק עלים בוסוגרים למשולשים

בורקס עסיסי בחציל ועגבניה

שלב 6 מתוך 6

מורחים על הבצק חלמון טרוף ומפזרים מעל שומשום 8.אופים ב- 180 מעלות עד הזהבה ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בורקס חצילים קלויים וגבינות

    בורקס חצילים קלויים וגבינות

    100 דקות בינוני
  • בורקס במילוי בשר טחון של שרה בר

    בורקס במילוי בשר טחון של שרה בר

    80 דקות בינוני
  • בורקס חלבה

    בורקס חלבה

    45 דקות בינוני
  • בורקס מצות במילוי בשר

    בורקס מצות במילוי בשר

    45 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים