דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בר בראוניס
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בר בראוניס

בר בראוניס

(0)
95 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מירי מזרחי
מיקי שמו מציע מתכון לעוגיות בראוניס שכולם אוהבים, מתכון מנצח לכל בית - פשוט, טעים וקל.

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
300  גרם
שוקולד מריר
150  גרם
חמאה
5  גרם
נס קפה
0.5  כוס
חלב (75 גרם)
3 
ביצה (מס' 1)
0.75  כוס
סוכר לבן
0.75  כוס
קמח לבן
0.5  כפית
אבקת אפייה
100  גרם
שוקולד מריר
100  מיליליטר
שמנת מתוקה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

95 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    ממיסים שוקולד מריר וחמאה על בן מארי (סיר בתוך סיר עם מים על האש) ומוסיפים את הנס קפה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מקציפים את הביצים וסוכר במיקסר למשך כ-3 דקות במהירות בינונית עד גבוהה. מורידים את מהירות המיקסר לאיטית.
  • שלב 3

    0 דקות
    תוך כדי הקצפה איטית, מוסיפים את תערובת השוקולד מהבן מארי ולבסוף את הקמח ואבקת האפייה, וממשיכים לערבל עד קבלת תערובת אחידה.
  • שלב 4

    0 דקות
    יוצקים לתבנית אפייה המרופדת בנייר אפייה ומפזרים מעל את אגוזי המלך. אופים ב-170 מעלות, כ-40 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    בגמר האפייה, מקררים מחוץ לתנור ועוטפים בניילון נצמד למשך מס' שעות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מכינים את הציפוי: מביאים את השמנת לסף רתיחה, יוצקים על השוקולד, ממתינים שתי דקות ומערבבים עד המסה מוחלטת של השוקולד.
  • שלב 7

    0 דקות
    מורחים את הציפוי על הבראוניס, מקררים מעט וחותכים לקוביות.
בר בראוניס

שלב 1 מתוך 7

ממיסים שוקולד מריר וחמאה על בן מארי (סיר בתוך סיר עם מים על האש) ומוסיפים את הנס קפה.

בר בראוניס

שלב 2 מתוך 7

מקציפים את הביצים וסוכר במיקסר למשך כ-3 דקות במהירות בינונית עד גבוהה. מורידים את מהירות המיקסר לאיטית.

בר בראוניס

שלב 3 מתוך 7

תוך כדי הקצפה איטית, מוסיפים את תערובת השוקולד מהבן מארי ולבסוף את הקמח ואבקת האפייה, וממשיכים לערבל עד קבלת תערובת אחידה.

בר בראוניס

שלב 4 מתוך 7

יוצקים לתבנית אפייה המרופדת בנייר אפייה ומפזרים מעל את אגוזי המלך. אופים ב-170 מעלות, כ-40 דקות.

בר בראוניס

שלב 5 מתוך 7

בגמר האפייה, מקררים מחוץ לתנור ועוטפים בניילון נצמד למשך מס' שעות.

בר בראוניס

שלב 6 מתוך 7

מכינים את הציפוי: מביאים את השמנת לסף רתיחה, יוצקים על השוקולד, ממתינים שתי דקות ומערבבים עד המסה מוחלטת של השוקולד.

בר בראוניס

שלב 7 מתוך 7

מורחים את הציפוי על הבראוניס, מקררים מעט וחותכים לקוביות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגיות
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטה ברוטב שמנת זוקיני, שמפיניון ועשבי תיבול

    פסטה ברוטב שמנת זוקיני, שמפיניון ועשבי תיבול

    קל
  • פילאף אורז עם ירקות, חמוציות, שקדים וצנוברים

    פילאף אורז עם ירקות, חמוציות, שקדים וצנוברים

    60 דקות בינוני
  • עוגת זברה עם מוס נוגט מוס קפוצ'ינו ואגוזי ברס

    עוגת זברה עם מוס נוגט מוס קפוצ'ינו ואגוזי ברס

    140 דקות מאתגר
  • בריוש במילוי אגוזים

    בריוש במילוי אגוזים

    110 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים