דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
דג אפוי בתנור
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. דג אפוי בתנור

דג אפוי בתנור

(0)
קל
מתכונאי/ת: ליטל מסיל
דג מושט אפוי בתנור. הסוד במתכון זה החמאה בתוך הדג שנותנת לו טעם משגע

רכיבים

מנות 2

המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2 
דג מושט (אמנון) מוכנים
3.5  כפות
שמן קנולה מומלץ מאוד שמן זית
3  עלים
רוזמרין טרי
50  גרם
חמאה רגילה
2  כפיות
תבלין לדג
1  כפית
מלח
1  קורט
פלפל לפי הטעם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    בקערה מערבבים יחד את כל חומרי הרוטב - שמן, תבלין דגים, מלח ופלפל.
  • שלב 2

    0 דקות
    חותכים חתיכה של נייר כסף, משמנים מעט במרכז ומניחים דג אחד.
  • שלב 3

    0 דקות
    חורצים שלושה חריצים בצד העליון של הדג.
  • שלב 4

    0 דקות
    שופכים מהרוטב מעט בתוך הדג ומעט עליו.
  • שלב 5

    0 דקות
    מניחים על הדג עלה או שניים של רוזמרין.
  • שלב 6

    0 דקות
    מניחים בתוך הדג, חצי מכמות החמאה שהכנו.
  • שלב 7

    0 דקות
    עוטפים את הדג היטב בנייר הכסף, כולל גלגול של הקצוות (על מנת לא לאפשר לחום לברוח).
  • שלב 8

    0 דקות
    את אותן פעולות יש לבצע גם עם הדג השני.
  • שלב 9

    0 דקות
    מכניסים לתנור בחום של 180-200 מעלות למשך דקות אחדות ואז מנמיכים קצת את החום וממשיכים לאפות עד שהדג חם מבפנים.
  • שלב 10

    0 דקות
    ניתן לבדוק אם הדג מוכן על ידי נעיצה באמצעות סכין דקה וארוכה או קיסם ארוך. אם הקצה שהוכנס לדג יוצא חם מספיק, הדג מוכן.
דג אפוי בתנור

שלב 1 מתוך 10

בקערה מערבבים יחד את כל חומרי הרוטב - שמן, תבלין דגים, מלח ופלפל.

דג אפוי בתנור

שלב 2 מתוך 10

חותכים חתיכה של נייר כסף, משמנים מעט במרכז ומניחים דג אחד.

דג אפוי בתנור

שלב 3 מתוך 10

חורצים שלושה חריצים בצד העליון של הדג.

דג אפוי בתנור

שלב 4 מתוך 10

שופכים מהרוטב מעט בתוך הדג ומעט עליו.

דג אפוי בתנור

שלב 5 מתוך 10

מניחים על הדג עלה או שניים של רוזמרין.

דג אפוי בתנור

שלב 6 מתוך 10

מניחים בתוך הדג, חצי מכמות החמאה שהכנו.

דג אפוי בתנור

שלב 7 מתוך 10

עוטפים את הדג היטב בנייר הכסף, כולל גלגול של הקצוות (על מנת לא לאפשר לחום לברוח).

דג אפוי בתנור

שלב 8 מתוך 10

את אותן פעולות יש לבצע גם עם הדג השני.

דג אפוי בתנור

שלב 9 מתוך 10

מכניסים לתנור בחום של 180-200 מעלות למשך דקות אחדות ואז מנמיכים קצת את החום וממשיכים לאפות עד שהדג חם מבפנים.

דג אפוי בתנור

שלב 10 מתוך 10

ניתן לבדוק אם הדג מוכן על ידי נעיצה באמצעות סכין דקה וארוכה או קיסם ארוך. אם הקצה שהוכנס לדג יוצא חם מספיק, הדג מוכן.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • דג סול ממולא

    דג סול ממולא

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    60 דקות קל
  • קציצות דג ברוטב עגבניות חריף

    קציצות דג ברוטב עגבניות חריף

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים