דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
דג בקלה ברוטב עשיר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. דג בקלה ברוטב עשיר

דג בקלה ברוטב עשיר

(1)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: Rachel Goldshtein Geffen
בשר הדג סופג במהלך הבישול את טעמי הרוטב והירקות עד שנהייה מעדן אמיתי

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.5  קילוגרם
דג מרלוזה מושט
3 
תפוח אדמה גדולים, קלופים ופרוסים לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ
2 
פלפל אדום מתוקים אדומים, חתוכים לרצועות
1 
פלפל אדום חריף אם לא רוצים חריף מוותרים
1 
עגבנייה קלופה, ללא גרעינים וקצוצה גס
3  שיני
שום
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
3  כפות
שמן קנולה
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מנקים את הדגים ומשאירים בצד.
  • שלב 2

    0 דקות
    בסיר בישול (עדיפות לסוטאז') מערבבים את התפו"א, עגבנייה הפלפלים והשום. במקביל מערבבים בצלחת את התבלינים עם 2-3 כוסות מים.
  • שלב 3

    40 דקות
    מסדרים את הדגים מעל התפו"א ושופכים את הנוזל והתבלינים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30-40 דקות עד קבלת רוטב סמיך.
  • שלב 4

    0 דקות
    תוך כדי הבישול מנערים את הסיר ובעזרת כף מרטיבים את הדג. בודקים תיבול ואם יש צורך מתקנים.
דג בקלה ברוטב עשיר

שלב 1 מתוך 4

מנקים את הדגים ומשאירים בצד.

דג בקלה ברוטב עשיר

שלב 2 מתוך 4

בסיר בישול (עדיפות לסוטאז') מערבבים את התפו"א, עגבנייה הפלפלים והשום. במקביל מערבבים בצלחת את התבלינים עם 2-3 כוסות מים.

דג בקלה ברוטב עשיר

שלב 3 מתוך 4

מסדרים את הדגים מעל התפו"א ושופכים את הנוזל והתבלינים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30-40 דקות עד קבלת רוטב סמיך.

דג בקלה ברוטב עשיר

שלב 4 מתוך 4

תוך כדי הבישול מנערים את הסיר ובעזרת כף מרטיבים את הדג. בודקים תיבול ואם יש צורך מתקנים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא סויה
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • דג סול ממולא

    דג סול ממולא

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    60 דקות קל
  • קציצות דג ברוטב עגבניות חריף

    קציצות דג ברוטב עגבניות חריף

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים