דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
דג לוקוס ברוטב לימונים כבושים וכוסברה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. דג לוקוס ברוטב לימונים כבושים וכוסברה

דג לוקוס ברוטב לימונים כבושים וכוסברה

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: Yossi
מנה של דג לוקוס מצויינת ומומלצת במיוחד, מלאה בטעמים עשירים ומרעננים

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6  פרוסות
ראש לוקוס
1  ראש
ראש לוקוס
1  כוס
שמן קנולה
1  גבעול
סלרי חתוכים לקוביות
2  ענפי
סלרי מופרדים לפרחים
0.5  זר
כוסברה קצוץ דק דק
1  ראש
שום מקולף ומופרד ליחידות חצויות לחצי
8 
לימון כבוש עגולים שלמים
6 
פלפל ירוק חריף חתוכים לרוחב
1 
גזר מקולף ופרוס ל6 פרוסות עבות
1  כפית
כורכום
1  כפית
כמון טחון
0.5  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
5 
זעפרן שהושרו במים חמים קודם לכן
0.75  כוס
מים
1  קורט
מלח גס
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לוקחים סיר רחב ושטוח מאלומניום שמתאים לדגים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מדליקים אש בינונית ושופכים את השמן. כשהשמן מתחמם, מטגנים את הגזר ואת הפלפל החריף.
  • שלב 3

    0 דקות
    לאחר שהתרככו הירקות, יש להוסיף את עלי ואת גבעולי הסלרי, הכוסברה וחצאי השום.
  • שלב 4

    0 דקות
    לערבב מדיי פעם ולוודא שהשום לא יישרף.
  • שלב 5

    0 דקות
    להוסיף רק את ראש הלוקוס ולערבב יחד עם הירקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    להוסיף את המים לאחר חמש דקות של בישול הראש ולערבב.
  • שלב 7

    0 דקות
    להוסיף את כל התבלינים, הלימונים הכבושיםואת המלח.
  • שלב 8

    0 דקות
    לתקן טעמים ולבשל על אש קטנה קטנה כשעה מכוסה במכסה.
  • שלב 9

    0 דקות
    אחרי שעה להוציא את ראש הדג ולזרוק אותו.
  • שלב 10

    0 דקות
    להוסיף את פרוסות הדג בזהירות אחד ליד השני ולנער את הסיר מהצדדים עד שהרוטב מתמזג על כל פרוסות הדג.
  • שלב 11

    20 דקות
    לבשל על אש קטנה עוד כ 20 דקות והמנה מוכנה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פתיתים עם דג וירוקים בתבנית אחת

    פתיתים עם דג וירוקים בתבנית אחת

    30 דקות קל
  • פילה דג בחמאה ויין לבן

    פילה דג בחמאה ויין לבן

    15 דקות בינוני
  • פאייה של דגים

    פאייה של דגים

    75 דקות בינוני
  • דגים מטוגנים ברוטב שרמולה

    דגים מטוגנים ברוטב שרמולה

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים