דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
דג מרוקאי לערב שבת
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. דג מרוקאי לערב שבת

דג מרוקאי לערב שבת

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: הדס ביטון
מנת דג מרוקאית קלאסית

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6  נתחי
דג (בורי, סלומון או נסיכת הנילוס)
6 
פלפל אדום חריף
1 
פלפל אדום
1  ראש
שום
1  זר
כוסברה
0.75  כוס
שמן קנולה
2  כפות
אבקת מרק עוף אמיתי כשר לפסח
2  כפות
פפריקה אדומה מתוקה
0.5  כוס
מיץ לימון סחוט למיץ
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    להשרות את הדגים במים, מלח ומיץ לימון.
  • שלב 2

    0 דקות
    לחתוך את הגמבה לרצועות, את הפלפל היבש לשטוף טוב, את השום לקלף ולהשאיר את השיניים שלמות, כוסברה לקצץ גס.
  • שלב 3

    0 דקות
    לסדר הכל בסיר ולמלא במים 3/4 מגובה הדג.
  • שלב 4

    0 דקות
    בכוס לשפוך שמן עד 3/4 מגובה הכוס, להוסיף אבקת מרק עוף ופפריקה, לערבב היטב ולהוסיף לסיר ברגע שהמים רותחים.
  • שלב 5

    0 דקות
    לבשל עד להסמכת הרוטב. בתאבון!
דג מרוקאי לערב שבת

שלב 1 מתוך 5

להשרות את הדגים במים, מלח ומיץ לימון.

דג מרוקאי לערב שבת

שלב 2 מתוך 5

לחתוך את הגמבה לרצועות, את הפלפל היבש לשטוף טוב, את השום לקלף ולהשאיר את השיניים שלמות, כוסברה לקצץ גס.

דג מרוקאי לערב שבת

שלב 3 מתוך 5

לסדר הכל בסיר ולמלא במים 3/4 מגובה הדג.

דג מרוקאי לערב שבת

שלב 4 מתוך 5

בכוס לשפוך שמן עד 3/4 מגובה הכוס, להוסיף אבקת מרק עוף ופפריקה, לערבב היטב ולהוסיף לסיר ברגע שהמים רותחים.

דג מרוקאי לערב שבת

שלב 5 מתוך 5

לבשל עד להסמכת הרוטב. בתאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • חגיגה
  • דל סוכר
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • דג סול ממולא

    דג סול ממולא

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    60 דקות קל
  • קציצות דג ברוטב עגבניות חריף

    קציצות דג ברוטב עגבניות חריף

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים