דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
דג סול ממולא
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. דג סול ממולא

דג סול ממולא

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ליאורה אברמוב
דג סול ממולא בתרד, טונה, בצל ושלל טעמים ותבלינים, כשמעל כל היופי הזה ישנו רוטב פטריות שמכינים ברגע

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
8 
פילטים דג סול
5  עלים
תרד מופשרים וסחוטים
1  חבילה
טונה משומרת בשמן בשמן
1 
בצל חתוך לקוביות קטנות
2  כפות
שמן קנולה
1  כפית
מלח
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
פלפל
1  כפית
תבלין עוף
1 
ביצה
1  כוס
פירורי לחם פירורית זהב
1  שקית
רוטב פטריות אסם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    30 דקות
    משרים את הדג בלימון ומלח למשך 30 דקות, שוטפים ומנגבים בנייר סופג.
  • שלב 2

    0 דקות
    מטגנים במחבת את קוביות הבצל, עד להזהבה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הטונה (מסוננת מהשמן), מטגנים מעט ומוסיפים את התרד. לאחר מכן, מוסיפים את התבלינים. ממשיכים בטיגון עוד עשר דקות, ומקררים את התערובת.
  • שלב 4

    0 דקות
    ממלאים כף מהתערובת בכל פילה מהחלק הרחב לצר, מגלגלים, ואם יש צורך סוגרים בקיסם.
  • שלב 5

    0 דקות
    טובלים בביצה ובפירורי הלחם.
  • שלב 6

    0 דקות
    מטגנים תחילה מצד התפר, הופכים ומטגנים להזהבה. מקררים.
  • שלב 7

    0 דקות
    מכינים את רוטב הפטריות לפי ההוראות השקית, ויוצקים מעל הדגים. בתיאבון!
דג סול ממולא

שלב 1 מתוך 7

משרים את הדג בלימון ומלח למשך 30 דקות, שוטפים ומנגבים בנייר סופג.

דג סול ממולא

שלב 2 מתוך 7

מטגנים במחבת את קוביות הבצל, עד להזהבה.

דג סול ממולא

שלב 3 מתוך 7

מוסיפים את הטונה (מסוננת מהשמן), מטגנים מעט ומוסיפים את התרד. לאחר מכן, מוסיפים את התבלינים. ממשיכים בטיגון עוד עשר דקות, ומקררים את התערובת.

דג סול ממולא

שלב 4 מתוך 7

ממלאים כף מהתערובת בכל פילה מהחלק הרחב לצר, מגלגלים, ואם יש צורך סוגרים בקיסם.

דג סול ממולא

שלב 5 מתוך 7

טובלים בביצה ובפירורי הלחם.

דג סול ממולא

שלב 6 מתוך 7

מטגנים תחילה מצד התפר, הופכים ומטגנים להזהבה. מקררים.

דג סול ממולא

שלב 7 מתוך 7

מכינים את רוטב הפטריות לפי ההוראות השקית, ויוצקים מעל הדגים. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פילה דג ים בסגנון איטלקי עם פלפלים קלויים

    פילה דג ים בסגנון איטלקי עם פלפלים קלויים

    20 דקות קל
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    60 דקות קל
  • קציצות דג ברוטב עגבניות חריף

    קציצות דג ברוטב עגבניות חריף

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים