דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
דג סלמון בתנור
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. דג סלמון בתנור

דג סלמון בתנור

(0)
35 דקות
קל
מתכונאי/ת: סלבה גרודזינסקי
מתכון פשוט, קל וטעים לסלמון בתנור

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4  פרוסות
סלמון בצורת סטייק
1 
לימון טרי פרוס לפרוסות
0.75  כוס
יין לבן
1  ענף
עירית קצוצה
1  טיפה
מלח
1  טיפה
פלפל לבן
100  מיליליטר
שמן זית
1  ענף
כוסברה
3  שיני
שום כתושות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

35 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מפשירים את הדג במקרר.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים מראש את התנור ל-180 מעלות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מניחים את הדג על נייר כסף בתבנית, ומעליו מורחים בעזרת היד את כל החומרים בצורה שווה.
  • שלב 4

    0 דקות
    סוגרים את נייר הכסף היטב ואת השוליים מגלגלים.
  • שלב 5

    25 דקות
    אופים כ-25 דקות בתנור, מוציאים ומצננים.
  • שלב 6

    0 דקות
    לפני ההגשה פותחים את נייר הכסף מלמעלה ומכניסים לתנור להשחמה קלה: יש לשים לב שלא לייבש את הדג, לכן יש לצקת מהרוטב שנוצר על הדג לפני החימום הסופי. בתיאבון!
דג סלמון בתנור

שלב 1 מתוך 6

מפשירים את הדג במקרר.

דג סלמון בתנור

שלב 2 מתוך 6

מחממים מראש את התנור ל-180 מעלות.

דג סלמון בתנור

שלב 3 מתוך 6

מניחים את הדג על נייר כסף בתבנית, ומעליו מורחים בעזרת היד את כל החומרים בצורה שווה.

דג סלמון בתנור

שלב 4 מתוך 6

סוגרים את נייר הכסף היטב ואת השוליים מגלגלים.

דג סלמון בתנור

שלב 5 מתוך 6

אופים כ-25 דקות בתנור, מוציאים ומצננים.

דג סלמון בתנור

שלב 6 מתוך 6

לפני ההגשה פותחים את נייר הכסף מלמעלה ומכניסים לתנור להשחמה קלה: יש לשים לב שלא לייבש את הדג, לכן יש לצקת מהרוטב שנוצר על הדג לפני החימום הסופי. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • על האש
  • ללא סויה
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • דג סול ממולא

    דג סול ממולא

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    60 דקות קל
  • קציצות דג ברוטב עגבניות חריף

    קציצות דג ברוטב עגבניות חריף

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים