דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
דג סלמון מבושל או אפוי בדבש
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. דג סלמון מבושל או אפוי בדבש

דג סלמון מבושל או אפוי בדבש

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אריה גזית
סלמון ברוטב לימון ודבש בהכנה קלה. ולבחירתכם: לבשל בסיר, או לאפות בתנור

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4  פרוסות
סלמון
2 
בצל או 3 בצלים, לפי הטעם
1  כפית
מלח
0.33  כוס
מיץ לימון
0.33  כוס
דבש
1  קורט
צימוקים אפשר להוסיף
1  זר
פטרוזיליה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכניסים לסיר את כל חומרי הרוטב. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, ומבשלים תוך כדי ערבוב כ-7 דקות.
  • שלב 2

    25 דקות
    הכנת הדג בתנור: מניחים את פרוסות הסלמון (ניתן להמיר את הסלמון בדג פורל, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) על תבנית ומכסים ברוטב. אופים בתנור שחומם ל-200 מעלות במשך כ-25 דקות. אפשר להשאיר את התבנית בתנור עד להגשה.
  • שלב 3

    0 דקות
    הכנת הדג בסיר בישול: מבשלים את הרוטב. מניחים את פרוסות הדגים על הרוטב במחבת או בסיר שטוח למשך כ-20 עד 25 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    להגשה: מניחים את פרוסות הדג על צלחת, ואפשר לקשט עם פטרוזיליה קצוצה. בתיאבון!
דג סלמון מבושל או אפוי בדבש

שלב 1 מתוך 4

מכניסים לסיר את כל חומרי הרוטב. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, ומבשלים תוך כדי ערבוב כ-7 דקות.

דג סלמון מבושל או אפוי בדבש

שלב 2 מתוך 4

הכנת הדג בתנור: מניחים את פרוסות הסלמון (ניתן להמיר את הסלמון בדג פורל, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) על תבנית ומכסים ברוטב. אופים בתנור שחומם ל-200 מעלות במשך כ-25 דקות. אפשר להשאיר את התבנית בתנור עד להגשה.

דג סלמון מבושל או אפוי בדבש

שלב 3 מתוך 4

הכנת הדג בסיר בישול: מבשלים את הרוטב. מניחים את פרוסות הדגים על הרוטב במחבת או בסיר שטוח למשך כ-20 עד 25 דקות.

דג סלמון מבושל או אפוי בדבש

שלב 4 מתוך 4

להגשה: מניחים את פרוסות הדג על צלחת, ואפשר לקשט עם פטרוזיליה קצוצה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • דג סול ממולא

    דג סול ממולא

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    60 דקות קל
  • קציצות דג ברוטב עגבניות חריף

    קציצות דג ברוטב עגבניות חריף

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים