דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חזה הודו בקארי ותפוחי עץ
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חזה הודו בקארי ותפוחי עץ

חזה הודו בקארי ותפוחי עץ

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
נתחי הודו מבושלים במנעד טעמים נהדר של פיקנטי ומתוק.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
בשר הודו
1  כף
קארי
1  כף
יין לבן
1 
תפוח עץ גראנד סמיט
1 
בצל קטן
30  גרם
מרגרינה
0.75  כף
דבש
0.5  כוס
מים
0.5  כף
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
0.5  כפית
מלח לפי הטעם
1  קורט
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את חזה ההודו לקוביות בגודל 2x2 ס"מ ומשרים באבקת הקארי והיין כחצי שעה.
  • שלב 2

    0 דקות
    בינתיים, קולפים את תפוח העץ והבצל וחותכים לקוביות קטנות.
  • שלב 3

    0 דקות
    ממיסים את המרגרינה במחבת רחבה על להבה בינונית, ומטגנים בה את קוביות תפוחי העץ והבצל חמש דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים למחבת את קוביות ההודו, מערבבים וממשיכים לטגן כרבע שעה נוספות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מערבבים היטב את הדבש, המים ומרק תיבול ומוסיפים בהדרגה למחבת. מתבלים במלח ובפלפל שחור, ומערבבים בעדינות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מנמיכים את הלהבה ומטגנים כעשר דקות נוספות. מגישים חם.
חזה הודו בקארי ותפוחי עץ

שלב 1 מתוך 6

חותכים את חזה ההודו לקוביות בגודל 2x2 ס"מ ומשרים באבקת הקארי והיין כחצי שעה.

חזה הודו בקארי ותפוחי עץ

שלב 2 מתוך 6

בינתיים, קולפים את תפוח העץ והבצל וחותכים לקוביות קטנות.

חזה הודו בקארי ותפוחי עץ

שלב 3 מתוך 6

ממיסים את המרגרינה במחבת רחבה על להבה בינונית, ומטגנים בה את קוביות תפוחי העץ והבצל חמש דקות.

חזה הודו בקארי ותפוחי עץ

שלב 4 מתוך 6

מוסיפים למחבת את קוביות ההודו, מערבבים וממשיכים לטגן כרבע שעה נוספות.

חזה הודו בקארי ותפוחי עץ

שלב 5 מתוך 6

מערבבים היטב את הדבש, המים ומרק תיבול ומוסיפים בהדרגה למחבת. מתבלים במלח ובפלפל שחור, ומערבבים בעדינות.

חזה הודו בקארי ותפוחי עץ

שלב 6 מתוך 6

מנמיכים את הלהבה ומטגנים כעשר דקות נוספות. מגישים חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חורף
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    50 דקות קל
  • גלילות חזה עוף במילוי פתיתים, חמוציות וצנוברים

    גלילות חזה עוף במילוי פתיתים, חמוציות וצנוברים

    45 דקות קל
  • גלילות חזה עוף ממולאות פטריות

    גלילות חזה עוף ממולאות פטריות

    100 דקות מאתגר
  • אורז וחזה עוף

    אורז וחזה עוף

    50 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים