דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חמין חורפי מושלם
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חמין חורפי מושלם

חמין חורפי מושלם

(1)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: השף אבי ביטון
סיר חמין גדול, שמפיץ ריחות של בית בכל הבית, עם המון דברים טובים, מזינים ומחממים

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
8 
תפוח אדמה גדולים
8 
ביצה
1.5  קילוגרם
בשר בקר חתוך לקוביות גדולות
500  גרם
חיטה
1  כוס
שעועית יבשה (שהושרתה לילה שלם במים במקרר)
5 
בצל בינוניים קצוצים
0.5  כוס
שמן קנולה
5  כפות
סילאן
2  כפות
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
3  כפות
רוטבעגבניות לבישול פסטה
1  כף
פלפל שטוחה
1  כף
מלח גדושה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים בסיר עמוק בשמן את הבצל עד להשחמה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את תפוחי האדמה, הבשר, השעועית והחיטה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את שאר התבלינים, ומכסים במים.
  • שלב 4

    0 דקות
    שוטפים את הביצים היטב, ומוסיפים גם אותן לסיר.
  • שלב 5

    0 דקות
    מביאים לרתיחה, ומשאירים על אש קטנה למשך שעתיים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מכניסים לתנור למשך 12 שעות בטמפרטורה של 100 מעלות. בתיאבון!
חמין חורפי מושלם

שלב 1 מתוך 6

מטגנים בסיר עמוק בשמן את הבצל עד להשחמה.

חמין חורפי מושלם

שלב 2 מתוך 6

מוסיפים את תפוחי האדמה, הבשר, השעועית והחיטה.

חמין חורפי מושלם

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים את שאר התבלינים, ומכסים במים.

חמין חורפי מושלם

שלב 4 מתוך 6

שוטפים את הביצים היטב, ומוסיפים גם אותן לסיר.

חמין חורפי מושלם

שלב 5 מתוך 6

מביאים לרתיחה, ומשאירים על אש קטנה למשך שעתיים.

חמין חורפי מושלם

שלב 6 מתוך 6

מכניסים לתנור למשך 12 שעות בטמפרטורה של 100 מעלות. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • חגיגה
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • מתכונים לשבת
  • נבחרת בישולים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • חמין טבית עיראקי

    חמין טבית עיראקי

    760 דקות בינוני
  • חמין איטריות משגע

    חמין איטריות משגע

    600 דקות בינוני
  • תבית עם חשווה (חמין עיראקי עם עור עוף ממולא)

    תבית עם חשווה (חמין עיראקי עם עור עוף ממולא)

    620 דקות מאתגר
  • חמין קלאסי

    חמין קלאסי

    600 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים