דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חצילי אמא של אפי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חצילי אמא של אפי

חצילי אמא של אפי

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
סלט חצילים שאתם פשוט חייבים לנסות

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2 
פנים של חציל בינוניים
2 
פלפל אדום
2  כפות
שמן זית
1.5  כוסות
חומץ
1  כוס
מים
4  כפות
סוכר לבן
5  מקלות
ציפורן
10 
פלפל אנגלי
1  שן
שום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שוטפים את החצילים, מייבשים וחוצים לרוחב.
  • שלב 2

    0 דקות
    פורסים כל חצי חציל לפרוסות אורך בעובי סנטימטר אחד.
  • שלב 3

    0 דקות
    מטגנים-צורבים משני הצדדים במחבת לוהטת. הפרוסות צריכות להשחים.
  • שלב 4

    0 דקות
    כשכל הפרוסות צרובות, חותכים את הפלפלים לפרוסות אורך (בגודל אצבע) וצורבים במחבת ללא תוספת שמן עד ששולי הפרוסות משחירים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מרתיחים בסיר את כל חומרי המרינדה. מסננים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מסדרים בקופסת פלסטיק או בכלי פיירקס שכבות-שכבות של חצילים, פלפלים ופרוסות שום. יוצקים מעל את המרינדה המסוננת, מכסים ושומרים במקרר לפחות לילה אחד לפני שאוכלים (החצילים הכבושים נשמרים במרינדה לפחות שבועיים).
חצילי אמא של אפי

שלב 1 מתוך 6

שוטפים את החצילים, מייבשים וחוצים לרוחב.

חצילי אמא של אפי

שלב 2 מתוך 6

פורסים כל חצי חציל לפרוסות אורך בעובי סנטימטר אחד.

חצילי אמא של אפי

שלב 3 מתוך 6

מטגנים-צורבים משני הצדדים במחבת לוהטת. הפרוסות צריכות להשחים.

חצילי אמא של אפי

שלב 4 מתוך 6

כשכל הפרוסות צרובות, חותכים את הפלפלים לפרוסות אורך (בגודל אצבע) וצורבים במחבת ללא תוספת שמן עד ששולי הפרוסות משחירים.

חצילי אמא של אפי

שלב 5 מתוך 6

מרתיחים בסיר את כל חומרי המרינדה. מסננים.

חצילי אמא של אפי

שלב 6 מתוך 6

מסדרים בקופסת פלסטיק או בכלי פיירקס שכבות-שכבות של חצילים, פלפלים ופרוסות שום. יוצקים מעל את המרינדה המסוננת, מכסים ושומרים במקרר לפחות לילה אחד לפני שאוכלים (החצילים הכבושים נשמרים במרינדה לפחות שבועיים).

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • סלטים
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • דל במלח
  • מתאבנים
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • ארוחת בוקר
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים
  • עשיר בסיבים תזונתיים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מוסקה חצילים ובשר-תפוחי אדמה

    מוסקה חצילים ובשר-תפוחי אדמה

    70 דקות בינוני
  • בורקס חצילים קלויים וגבינות

    בורקס חצילים קלויים וגבינות

    100 דקות בינוני
  • סביח חצילים וביצה קשה

    סביח חצילים וביצה קשה

    10 דקות קל
  • לזניה חצילים גבינות ורוטב עגבניות

    לזניה חצילים גבינות ורוטב עגבניות

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים