דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
טליאטלה והפתעות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. טליאטלה והפתעות

טליאטלה והפתעות

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: דרור מלליס
פסטה ברוטב שמן זית ועגבניות עם התוספות הכי מפנקות שיש: בזיליקום, צנוברים, פטריות ועגבניות מיובשות

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פרפקטו פסטה פאפארדלה
0.25  כוס
שמן זית
4  שיני
שום פרוסות לגפרורים
0.5  חבילה
פטריות פורטובלו
1  סלסילה
עגבנייה
0.5  חבילה
עגבניות מיובשות לאחר שהושרו במים
1  כוס
יין לבן
25  גרם
צנוברים
15  עלים
בזיליקום
1  עלה
תימין
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים שתי דקות את השום יחד עם הצנוברים,
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הפטריות ומטגנים כשלוש דקות נוספות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את העגבניות המיובשות, קרועות לחצאים וסלסלת עגבניות שרי ומבשלים עד אשר העגבניות מפרישות נוזלים על אש גבוהה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מנמיכים לאש בינונית מוסיפים את ענף הטימין, מלח, פלפל, כוס יין לבן ומבשלים כ-10 דקות. בשלב זה מכינים את הטליאטלה, ע"פ הוראות היצרן.
  • שלב 5

    0 דקות
    כאשר כמות הנוזלים יורדת למחצית, מכבים את האש. לפני כיבוי האש מוסיפים את עלי הבזיליקום הקרועים.
טליאטלה והפתעות

שלב 1 מתוך 5

מטגנים שתי דקות את השום יחד עם הצנוברים,

טליאטלה והפתעות

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים את הפטריות ומטגנים כשלוש דקות נוספות.

טליאטלה והפתעות

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים את העגבניות המיובשות, קרועות לחצאים וסלסלת עגבניות שרי ומבשלים עד אשר העגבניות מפרישות נוזלים על אש גבוהה.

טליאטלה והפתעות

שלב 4 מתוך 5

מנמיכים לאש בינונית מוסיפים את ענף הטימין, מלח, פלפל, כוס יין לבן ומבשלים כ-10 דקות. בשלב זה מכינים את הטליאטלה, ע"פ הוראות היצרן.

טליאטלה והפתעות

שלב 5 מתוך 5

כאשר כמות הנוזלים יורדת למחצית, מכבים את האש. לפני כיבוי האש מוסיפים את עלי הבזיליקום הקרועים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטה טליאטלה עם ראגו ברביקיו

    פסטה טליאטלה עם ראגו ברביקיו

    120 דקות בינוני
  • טליאטלה קלבריה עם דג

    טליאטלה קלבריה עם דג

    30 דקות קל
  • פסטה טליאטלה אנטריקוט

    פסטה טליאטלה אנטריקוט

    20 דקות קל
  • טליאטלה חמאת עגבניות במהירות

    טליאטלה חמאת עגבניות במהירות

    20 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים