דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
טנזיה מרוקאית עשירה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. טנזיה מרוקאית עשירה

טנזיה מרוקאית עשירה

(0)
130 דקות
קל
מתכונאי/ת: רונית לב
שזיפים, משמשים, צימוקים, בצל ואגוזי מלך, ברוטב עשיר של קינמון, יין וסוכר - תוספת נפלאה למאכלי בשר, לצד אורז לבן ועוד

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
שזיף מיובש
200  גרם
משמש מיובש
200  גרם
צימוקים
5 
בצל גדולים, פרוסים לטבעות
200  גרם
אגוזי מלך
1  כפית
קינמון טחון
5  כפיות
סוכר לבן
0.25  כוס
מים
0.25  כוס
יין אדום
1  כף
שומשום
1  קורט
פלפל לבן
4  כפות
שמן קנולה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

130 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שוטפים את הפירות היבשים במים חמים.
  • שלב 2

    0 דקות
    משרים את הפירות במים חמים כ 30 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מטגנים בצל בסיר בינוני עם השמן והסוכר עד לקבלת צבע זהוב.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים לסיר את הפירות היבשים, רבע כוס מים, יין ואת כל התבלינים. מבשלים על אש נמוכה כ 60 דקות או עד שכל הנוזלים מתאדים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את אגוזי המלך ומבשלים עוד 30 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מפזרים שומשום קלוי ומגישים.
טנזיה מרוקאית עשירה

שלב 1 מתוך 6

שוטפים את הפירות היבשים במים חמים.

טנזיה מרוקאית עשירה

שלב 2 מתוך 6

משרים את הפירות במים חמים כ 30 דקות.

טנזיה מרוקאית עשירה

שלב 3 מתוך 6

מטגנים בצל בסיר בינוני עם השמן והסוכר עד לקבלת צבע זהוב.

טנזיה מרוקאית עשירה

שלב 4 מתוך 6

מוסיפים לסיר את הפירות היבשים, רבע כוס מים, יין ואת כל התבלינים. מבשלים על אש נמוכה כ 60 דקות או עד שכל הנוזלים מתאדים.

טנזיה מרוקאית עשירה

שלב 5 מתוך 6

מוסיפים את אגוזי המלך ומבשלים עוד 30 דקות.

טנזיה מרוקאית עשירה

שלב 6 מתוך 6

מפזרים שומשום קלוי ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • דל במלח
  • מתאבנים
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • ארוחת בוקר
  • מנה ראשונה
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל מרוקאי
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים
  • מתכונים לשבת

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • טנזיה מרוקאית

    טנזיה מרוקאית

    40 דקות בינוני
  • טנזיה - תבשיל פירות יבשים

    טנזיה - תבשיל פירות יבשים

    50 דקות בינוני
  • טנזיה

    טנזיה

    50 דקות קל
  • טנזיה

    טנזיה

    50 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים