המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים בצנצנת שתי כפות פפריקה, ממלאים בשמן ומערבבים - כך השמן האדום נשמר בצנצנת ומתי שצריכים משתמשים בו. אל דאגה, הוא לא מתקלקל.
מטגנים את הבצל בשתי כפות מהשמן האדום שהכנו, מוסיפים כבד ומטגנים היטב מכל הצדדים, עד שהכבד מחליף צבע,
מתבלנים (פפריקה - רק חצי כפית), ולאחר מכן מוסיפים מים, ומרתיחים.
מנמיכים את האש ומבשלים כ-40 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0