דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
כבד קצוץ בנוסח הונגרי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. כבד קצוץ בנוסח הונגרי

כבד קצוץ בנוסח הונגרי

(1)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: זהבה שומרי
מוגש בפסח, אבל טעים בכל ימות השנה. לאכול עם לחם, מצה או עם מזלג

רכיבים

מנות 5

המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
כבד עוף נקי
3 
ביצה
4 
בצל גדולים -פרוסים לרצועות ומוזהבים
1 
בצל בגודל בינוני - קצוץ דק מאוד (להשאיר חי)
0.75  כפית
פלפל
0.75  כפית
מלח
1  כף
מיונז
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    להזהיב את הבצלים עד קבלת גוון יפה שזוף, אך לא שרוף, אחרת זה יוצא מר.
  • שלב 2

    0 דקות
    באותו מחבת מטגנים את הכבד (רצוי עם מיכסה, אחרת משפריץ לכל עבר).
  • שלב 3

    0 דקות
    במכונת בשר, טוחנים את הכבדים, הבצל המוזהב והביצים הקשות.
  • שלב 4

    0 דקות
    אם רוצים לקבל מרקם של ממרח, יש לטחון במעבד מזון את הכבד, הביצים והבצל.
  • שלב 5

    0 דקות
    בקערה להוסיף את התיבול, המיונז, והבצל הקצוץ, לערבב, לטעום ולשפר טעמים.
כבד קצוץ בנוסח הונגרי

שלב 1 מתוך 5

להזהיב את הבצלים עד קבלת גוון יפה שזוף, אך לא שרוף, אחרת זה יוצא מר.

כבד קצוץ בנוסח הונגרי

שלב 2 מתוך 5

באותו מחבת מטגנים את הכבד (רצוי עם מיכסה, אחרת משפריץ לכל עבר).

כבד קצוץ בנוסח הונגרי

שלב 3 מתוך 5

במכונת בשר, טוחנים את הכבדים, הבצל המוזהב והביצים הקשות.

כבד קצוץ בנוסח הונגרי

שלב 4 מתוך 5

אם רוצים לקבל מרקם של ממרח, יש לטחון במעבד מזון את הכבד, הביצים והבצל.

כבד קצוץ בנוסח הונגרי

שלב 5 מתוך 5

בקערה להוסיף את התיבול, המיונז, והבצל הקצוץ, לערבב, לטעום ולשפר טעמים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • אביב
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • ידידותי לקטו
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פטה כבד עוף אלגנטי ומתקתק

    פטה כבד עוף אלגנטי ומתקתק

    30 דקות קל
  • כבד עוף בריבת בצל

    כבד עוף בריבת בצל

    20 דקות קל
  • קרפלך במילוי בשר טחון וכבד עוף

    קרפלך במילוי בשר טחון וכבד עוף

    55 דקות בינוני
  • כבדי עוף ביין אדום ודבש

    כבדי עוף ביין אדום ודבש

    40 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים