דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
כרוב אדום של פולנים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. כרוב אדום של פולנים

כרוב אדום של פולנים

(0)
70 דקות
קל
מתכונאי/ת: bodas julia
את הסלט הזה מכינים מכרוב לבן: תבשיל כרוב ברוטב עגבניות ויין כמו שסבתא היתה מכינה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
בצל גדול, חתוך לקוביות קטנות
1 
כרוב חתוך לפרוסות דקות
0.25  כוס
יין אדום
1  כפית
מלח
1  כפית
מרק טעם עוף ר.טבעיים
0.5  כפית
פלפל
1  כף
סוכר לבן
1  חבילה
רסק עגבניות
0.33  כוס
מיץ לימון
1  כוס
מים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים שמן בסיר ומטגנים את הבצל עד שקיפות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים כרוב, מלח ופלפל ומאדים עד ריכוך.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים יין ומערבבים כ-2 דק' עד שמתאדה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים רסק עגבניות, אבקת מרק, מיץ לימון ומים, מכסים את הסיר ומבשלים 60 דקות על אש קטנה. שמים לב שלא נדבק לחתית. מוסיפים מים במידת הצורך.
  • שלב 5

    0 דקות
    מתקנים תיבול לקראת תום הבישול.
כרוב אדום של פולנים

שלב 1 מתוך 5

מחממים שמן בסיר ומטגנים את הבצל עד שקיפות.

כרוב אדום של פולנים

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים כרוב, מלח ופלפל ומאדים עד ריכוך.

כרוב אדום של פולנים

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים יין ומערבבים כ-2 דק' עד שמתאדה.

כרוב אדום של פולנים

שלב 4 מתוך 5

מוסיפים רסק עגבניות, אבקת מרק, מיץ לימון ומים, מכסים את הסיר ומבשלים 60 דקות על אש קטנה. שמים לב שלא נדבק לחתית. מוסיפים מים במידת הצורך.

כרוב אדום של פולנים

שלב 5 מתוך 5

מתקנים תיבול לקראת תום הבישול.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • דל סוכר
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • כרובית צלויה בתנור

    כרובית צלויה בתנור

    60 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    סלט קיסר עם מקלוני כרובית של טבעול

    30 דקות קל
  • פרחי כרובית אפויים

    פרחי כרובית אפויים

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים