דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
כרוב ממולא באורז ובשר טלה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. כרוב ממולא באורז ובשר טלה

כרוב ממולא באורז ובשר טלה

(0)
180 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: רעות עזר
מתכון מנצח לכרוב ממולא. מלא בטעמים חמצמצים ובנפלאות בשר הטלה

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  ראש
כרוב
2  כוסות
אורז ארוך
300  גרם
טלה טחון טחון
1 
עגבנייה קצוצה דק
1 
בצל קצוץ
0.5  זר
פטרוזיליה
0.25  כוס
שמן זית
1 
לימון
1  כף
בהרט
0  לפי הטעם
מלח
4  כפות
רוטב טריאקי 290 מ"ל
0  לפי הטעם
מלח
1 
לימון
3  כפות
שמן זית
2  כוסות
מים
1  כף
מרק טעם עוף ר.טבעיים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

180 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    מורידים לראש הכרוב את השורש, וחולטים במים רותחים למשך 10 דקות, עד שהעלים מתחילים להיפרד. מוציאים אותם מהמים ומצננים לחלוטין.
  • שלב 2

    5 דקות
    מערבבים את כל מרכיבי המילוי - אורז, בשר טחון, עגבנייה, בצל, פטרוזיליה, 1/4 כוס שמן זית, 1 לימון סחוט, מלח ובהרט.
  • שלב 3

    0 דקות
    חוצים כל עלה כרוב לשניים (ללא הגבעול המרכזי), וממלאים כף מהמילוי בקצה על עלה, ומגלגלים.
  • שלב 4

    5 דקות
    מניחים את עלי הכרוב הממולאים צפופים בתבנית שמתאימה לתנור - עגולה או מרובעת.
  • שלב 5

    5 דקות
    מערבבים את כל מרכיבי הרוטב - רוטב בסיס, מלח, 1 לימון סחוט, 3 כפות שמן זית , ויוצקים מעל הכרוב הממולא.
  • שלב 6

    120 דקות
    ממלאים מים עד לכיסוי, מכסים, ומכניסים לתנור למשך שעתיים בחום של 160 מעלות.
  • שלב 7

    15 דקות
    לאחר שעתיים, מורידים את הכיסוי וצולים כ-15 דקות נוספות בחום של 200 מעלות. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת בטטה וכרובית משודרגת

    פשטידת בטטה וכרובית משודרגת

    60 דקות קל
  • סלט כרוב משגע

    סלט כרוב משגע

    90 דקות בינוני
  • סלט כרוב אסייתי עם קראמבל נודלס מתוק

    סלט כרוב אסייתי עם קראמבל נודלס מתוק

    10 דקות קל
  • קפוסטש קוצקה - פסטה עם כרוב

    קפוסטש קוצקה - פסטה עם כרוב

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים