דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לבבות ארטישוק במילוי בשר ברוטב פטריות בניחוח זעפרן
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לבבות ארטישוק במילוי בשר ברוטב פטריות בניחוח זעפרן

לבבות ארטישוק במילוי בשר ברוטב פטריות בניחוח זעפרן

(0)
65 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אמנון
טעמים עשירים וחורפיים. מתכון נהדר לאירוח וממש קל להכנה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
7 
תחתיות ארטישוק
0.5  קילוגרם
בשר בקר
1 
תפוח אדמה בינוני, מגורר דק בפומפיה
1 
בצל בינוני, מגורר דק בפומפיה
0.25  כפית
כורכום
10  עלים
זעפרן
0.25  קורט
אגוז מוסקט טחון מגורר
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
1  כף
שמן קנולה
2  סלסילות
פטריות שמפיניון (סלסילה אחת מהן לחתוך, את השניה להשאיר שלמות)
1 
בצל סגול בינוני, קצוץ
0.25  זר
כוסברה
1  כפית
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

65 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    ראשית, נכין את הבשר. נערבב את הבשר עם התפו"א והבצל המגורר ונוסיף כוסברה. נתבל בקמצוץ מוסקט טרי, כף לא גדושה של פפריקה מתוקה, כפית מרק עוף, מעט מלח וכף שמן. נלוש את הבשר ונניח בצד.
  • שלב 2

    3 דקות
    בסיר עם מעט שמן נזהיב קלות את הבצל הקצוץ ונוסיף את הפטריות לצריבה של כ-3 דקות (כדאי לערבב מדי פעם כדי שלא ידבק).
  • שלב 3

    0 דקות
    נוסיף 3 כוסות מים ונתבל בכורכום, זעפרן וכפית אבקת מרק עוף. נביא לרתיחה.
  • שלב 4

    0 דקות
    את הבשר נמלא בצורה יפה בלבבות הארטישוק ונניח בסיר. מהבשר הנותר נכין קציצות, ונוסיף לסיר.
  • שלב 5

    40 דקות
    נבשל במשך 40 דקות על אש בינונית.
לבבות ארטישוק במילוי בשר ברוטב פטריות בניחוח זעפרן

שלב 1 מתוך 5

ראשית, נכין את הבשר. נערבב את הבשר עם התפו"א והבצל המגורר ונוסיף כוסברה. נתבל בקמצוץ מוסקט טרי, כף לא גדושה של פפריקה מתוקה, כפית מרק עוף, מעט מלח וכף שמן. נלוש את הבשר ונניח בצד.

לבבות ארטישוק במילוי בשר ברוטב פטריות בניחוח זעפרן

שלב 2 מתוך 5

בסיר עם מעט שמן נזהיב קלות את הבצל הקצוץ ונוסיף את הפטריות לצריבה של כ-3 דקות (כדאי לערבב מדי פעם כדי שלא ידבק).

לבבות ארטישוק במילוי בשר ברוטב פטריות בניחוח זעפרן

שלב 3 מתוך 5

נוסיף 3 כוסות מים ונתבל בכורכום, זעפרן וכפית אבקת מרק עוף. נביא לרתיחה.

לבבות ארטישוק במילוי בשר ברוטב פטריות בניחוח זעפרן

שלב 4 מתוך 5

את הבשר נמלא בצורה יפה בלבבות הארטישוק ונניח בסיר. מהבשר הנותר נכין קציצות, ונוסיף לסיר.

לבבות ארטישוק במילוי בשר ברוטב פטריות בניחוח זעפרן

שלב 5 מתוך 5

נבשל במשך 40 דקות על אש בינונית.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • תוספות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט לבבות ארטישוק ולימון

    סלט לבבות ארטישוק ולימון

    קל
  • לבבות ארטישוק ממולאים בבשר טחון

    לבבות ארטישוק ממולאים בבשר טחון

    85 דקות בינוני
  • לבבות ארטישוק ממולאים בפטריות, תרד וגבינה

    לבבות ארטישוק ממולאים בפטריות, תרד וגבינה

    40 דקות בינוני
  • קיש גבינה עם לבבות דקל

    קיש גבינה עם לבבות דקל

    75 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים