דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לביבות מעקוד אלג'יראיות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לביבות מעקוד אלג'יראיות

לביבות מעקוד אלג'יראיות

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
במקום לאפות את המעקוד כפשטידה אפשר להכין מהן לביבות תפו"א מטוגנות שייחטפו כמו לחמניות חמות...

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6 
תפוח אדמה בינוניים, מבושלים עד לריכוך
2 
בצל קצוץ דק
0.25  זר
פטרוזיליה קצוצה
1  כפית
פלפל
1  כפית
מלח
1  כף
כורכום
4 
ביצה
2  כוסות
שמן זית לטיגון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בקערה גדולה, מועכים את תפוחי האדמה קלות, עד שמתקבלים גושים גסים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הבצל, הפטרוזיליה, הכורכום, המלח והפלפל.
  • שלב 3

    0 דקות
    יוצקים לתערובת את הביצים, ומערבבים את כל המרכיבים לתערובת אחידה.
  • שלב 4

    0 דקות
    בעזרת כף יוצרים מהתערובת קציצות בגודל הרצוי.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחממים שמן לטיגון במחבת עמוקה, ומטגנים את הלביבות בשמן החם עד להזהבה. מוציאים ומניחים על נייר סופג. אוכלים חם או קר.
לביבות מעקוד אלג'יראיות

שלב 1 מתוך 5

בקערה גדולה, מועכים את תפוחי האדמה קלות, עד שמתקבלים גושים גסים.

לביבות מעקוד אלג'יראיות

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים את הבצל, הפטרוזיליה, הכורכום, המלח והפלפל.

לביבות מעקוד אלג'יראיות

שלב 3 מתוך 5

יוצקים לתערובת את הביצים, ומערבבים את כל המרכיבים לתערובת אחידה.

לביבות מעקוד אלג'יראיות

שלב 4 מתוך 5

בעזרת כף יוצרים מהתערובת קציצות בגודל הרצוי.

לביבות מעקוד אלג'יראיות

שלב 5 מתוך 5

מחממים שמן לטיגון במחבת עמוקה, ומטגנים את הלביבות בשמן החם עד להזהבה. מוציאים ומניחים על נייר סופג. אוכלים חם או קר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
מ משה עבאדי

פשוט מדהים טעם של בית טעם של אמא

מערכת בישולים

תודה 🌸

הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • תוספות
  • דל סוכר
  • מתאבנים
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    30 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • לביבות קמח מצה

    לביבות קמח מצה

    45 דקות קל
  • לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    35 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים