דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לזניה טעימה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לזניה טעימה

לזניה טעימה

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ליאורה אלקסלסי
לזניה חלבית, פשוטה וטעימה שתהפוך כל צהריים לחגיגה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פרפקטו דפי לזניה חדש
2  גביעים
גבינת קוטג' (5% או 9%)
1 
ביצה
2  כפות
מרק פטריות ר.טבעיים 220ג
4  כפות
רסק עגבניות
1  כפית
מלח
3  שיני
שום
4  כפות
מים
400  אונקיות
גבינה צהובה מגוררת, לפי הטעם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים בקערה את הקוטג' עם הביצה ואבקת מרק הפטריות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים בקערה נפרדת את רסק העגבניות עם מלח, פלפל, שום ומעט (3-5 כפות) מים כדי שלא יהיה סמיך.
  • שלב 3

    0 דקות
    בתבנית משומנת מניחים את דפי הלזניה. על דפי הלזניה שופכים את תערובת הקוטג'.
  • שלב 4

    0 דקות
    מעל זה מורחים את תערובת העגבניות ועליה גבינה צהובה מגורדת.
  • שלב 5

    0 דקות
    חוזרים על השכבות: דפי לזניה, תערובת קוטג', תערובת עגבניות, גבינה צהובה מפוררת. אופים בתנור עם נייר כסף על חום של 200 מעלות, עד שהדפים מתרככים. בתיאבון!
לזניה טעימה

שלב 1 מתוך 5

מערבבים בקערה את הקוטג' עם הביצה ואבקת מרק הפטריות.

לזניה טעימה

שלב 2 מתוך 5

מערבבים בקערה נפרדת את רסק העגבניות עם מלח, פלפל, שום ומעט (3-5 כפות) מים כדי שלא יהיה סמיך.

לזניה טעימה

שלב 3 מתוך 5

בתבנית משומנת מניחים את דפי הלזניה. על דפי הלזניה שופכים את תערובת הקוטג'.

לזניה טעימה

שלב 4 מתוך 5

מעל זה מורחים את תערובת העגבניות ועליה גבינה צהובה מגורדת.

לזניה טעימה

שלב 5 מתוך 5

חוזרים על השכבות: דפי לזניה, תערובת קוטג', תערובת עגבניות, גבינה צהובה מפוררת. אופים בתנור עם נייר כסף על חום של 200 מעלות, עד שהדפים מתרככים. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לזניה עם תרד וריקוטה

    לזניה עם תרד וריקוטה

    70 דקות קל
  • לזניה דגים ושמנת

    לזניה דגים ושמנת

    50 דקות בינוני
  • לזניה בבשמל ואספרגוס

    לזניה בבשמל ואספרגוס

    60 דקות קל
  • לזניה חצילים גבינות ורוטב עגבניות

    לזניה חצילים גבינות ורוטב עגבניות

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים