דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לזניה עם קוטג' ורוטב אדום
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לזניה עם קוטג' ורוטב אדום

לזניה עם קוטג' ורוטב אדום

(1)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: איריס בק
לזניה ביתית בלי יותר מדי התחכמויות

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פרפקטו דפי לזניה חדש
3  גביעים
גבינת קוטג'
0  לפי הטעם
בזיליקום לפי הטעם
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
2 
ביצה
1  חבילה
רסק עגבניות (500 גרם)
0  לפי הטעם
אורגנו לפי הטעם
1  חבילה
גבינה צהובה מגוררת
0  לפי הטעם
פפריקה אדומה מתוקה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים בקערה את הקוטג', ביצים, בזיליקום ומלח-פלפל. מערבבים לבלילה אחידה.
  • שלב 2

    0 דקות
    בקערה אחרת שמים את רסק העגבניות, מעט מים (שיהיה סמיך אבל קצת נוזלי) ופפריקה. ומערבבים.
  • שלב 3

    0 דקות
    בתבנית שמים קצת מרוטב העגבניות, מעל את עלי הלזניה, את תערובת הקוטג' ומעל שוב את רוטב העגבניות. ושוב, עלי לזניה ושוב את הקוטג' ורוטב העגבניות וכך עושים עוד 4-5 שכבות.
  • שלב 4

    0 דקות
    בשכבה האחרונה מניחים את עלי הלזניה, מעל את הקוטג', רוטב העגבניות ומעל כל זה מפזרים בנדיבות גבינה צהובה מגוררת.
  • שלב 5

    0 דקות
    מכניסים לתנור על חום בינוני עד שהגבינה מזהיבה.
לזניה עם קוטג' ורוטב אדום

שלב 1 מתוך 5

שמים בקערה את הקוטג', ביצים, בזיליקום ומלח-פלפל. מערבבים לבלילה אחידה.

לזניה עם קוטג' ורוטב אדום

שלב 2 מתוך 5

בקערה אחרת שמים את רסק העגבניות, מעט מים (שיהיה סמיך אבל קצת נוזלי) ופפריקה. ומערבבים.

לזניה עם קוטג' ורוטב אדום

שלב 3 מתוך 5

בתבנית שמים קצת מרוטב העגבניות, מעל את עלי הלזניה, את תערובת הקוטג' ומעל שוב את רוטב העגבניות. ושוב, עלי לזניה ושוב את הקוטג' ורוטב העגבניות וכך עושים עוד 4-5 שכבות.

לזניה עם קוטג' ורוטב אדום

שלב 4 מתוך 5

בשכבה האחרונה מניחים את עלי הלזניה, מעל את הקוטג', רוטב העגבניות ומעל כל זה מפזרים בנדיבות גבינה צהובה מגוררת.

לזניה עם קוטג' ורוטב אדום

שלב 5 מתוך 5

מכניסים לתנור על חום בינוני עד שהגבינה מזהיבה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לזניה עם תרד וריקוטה

    לזניה עם תרד וריקוטה

    70 דקות קל
  • לזניה דגים ושמנת

    לזניה דגים ושמנת

    50 דקות בינוני
  • לזניה בבשמל ואספרגוס

    לזניה בבשמל ואספרגוס

    60 דקות קל
  • לזניה חצילים גבינות ורוטב עגבניות

    לזניה חצילים גבינות ורוטב עגבניות

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים