דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לחם תירס
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לחם תירס

לחם תירס

(0)
40 דקות
קל
מתכונאי/ת: מרינה קיגל
לחם תירס אמריקאי קלאסי, קליל להכנה וטעים

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
ביצה
300  גרם
קורנפלור טחון גס
100  גרם
קמח לבן
1  מיכל
שמנת חמוצה
5  כפות
שמן קנולה
1.5  כפיות
אבקת אפייה
1  כף
סוכר לבן
1  כפית
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בקערה גדולה מערבבים את הקמחים, אבקת האפייה, הסוכר והמלח.
  • שלב 2

    5 דקות
    מוסיפים את השמן (ניתן להמיר את השמן במרגרינה או חמאה מומסות באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), הביצה והשמנת ומערבבים היטב. התוצאה היא עיסה נוזלית עד נוזלית מאוד, לא להיבהל.
  • שלב 3

    3 דקות
    יוצקים לתבנית אינגליש קייק (משומנת, אם זו תבנית סיליקון - לא לשמן).
  • שלב 4

    40 דקות
    אופים בחום של 170 מעלות, בתנור שחומם מראש למשך 40 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    ייתכנו שינוים במשך האפייה, תבדקו לאחר 30 דק'. בתיאבון!
לחם תירס

שלב 1 מתוך 5

בקערה גדולה מערבבים את הקמחים, אבקת האפייה, הסוכר והמלח.

לחם תירס

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים את השמן (ניתן להמיר את השמן במרגרינה או חמאה מומסות באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), הביצה והשמנת ומערבבים היטב. התוצאה היא עיסה נוזלית עד נוזלית מאוד, לא להיבהל.

לחם תירס

שלב 3 מתוך 5

יוצקים לתבנית אינגליש קייק (משומנת, אם זו תבנית סיליקון - לא לשמן).

לחם תירס

שלב 4 מתוך 5

אופים בחום של 170 מעלות, בתנור שחומם מראש למשך 40 דקות.

לחם תירס

שלב 5 מתוך 5

ייתכנו שינוים במשך האפייה, תבדקו לאחר 30 דק'. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • תוספות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לחם עם אגוזים

    לחם עם אגוזים

    90 דקות בינוני
  • לחם דוחן וגרעיני חמניות

    לחם דוחן וגרעיני חמניות

    170 דקות בינוני
  • לחם בצורת סלסלה

    לחם בצורת סלסלה

    90 דקות מאתגר
  • לחם זעתר

    לחם זעתר

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים