דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לחמניות לפסח
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לחמניות לפסח

לחמניות לפסח

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
אם אתם מתגעגעים ללחמניות במהלך החג נסו את המתכון הפשוט הזה

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  כוס
שמן קנולה
1  כוס
מים
0.5  כפית
מלח
1  כוס
קמח מצה
1  כף
סוכר לבן
3 
ביצה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים בסיר את המים, השמן והמלח. מוסיפים קמח מצה ובוחשים היטב, עד שהתערובת הופכת דביקה ונפרדת מדפנות הסיר. מורידים מהאש, מוסיפים את הסוכר ומערבבים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מניחים בצד להתקרר.
  • שלב 3

    0 דקות
    לאחר מכן מוסיפים את הביצים זו אחר זו ובוחשים היטב.
  • שלב 4

    0 דקות
    בידיים לחות צרים כדורים ומניחים בתבנית עם נייר אפיה במרחק זה מזה (לא לשטח את הלחמנייה כי הן מתפשטות).
  • שלב 5

    0 דקות
    אופים בחום של 180 מעלות במשך 20 דק'.
  • שלב 6

    0 דקות
    מורידים את החום ל-160 מעלות ואופים עוד 20 דק'. מומלץ להשאיר בתנור אחרי האפייה כ 10 דק'. בתאבון.
לחמניות לפסח

שלב 1 מתוך 6

מחממים בסיר את המים, השמן והמלח. מוסיפים קמח מצה ובוחשים היטב, עד שהתערובת הופכת דביקה ונפרדת מדפנות הסיר. מורידים מהאש, מוסיפים את הסוכר ומערבבים.

לחמניות לפסח

שלב 2 מתוך 6

מניחים בצד להתקרר.

לחמניות לפסח

שלב 3 מתוך 6

לאחר מכן מוסיפים את הביצים זו אחר זו ובוחשים היטב.

לחמניות לפסח

שלב 4 מתוך 6

בידיים לחות צרים כדורים ומניחים בתבנית עם נייר אפיה במרחק זה מזה (לא לשטח את הלחמנייה כי הן מתפשטות).

לחמניות לפסח

שלב 5 מתוך 6

אופים בחום של 180 מעלות במשך 20 דק'.

לחמניות לפסח

שלב 6 מתוך 6

מורידים את החום ל-160 מעלות ואופים עוד 20 דק'. מומלץ להשאיר בתנור אחרי האפייה כ 10 דק'. בתאבון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • אביב

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לחמניות מתוקות רכות ואווריריות

    לחמניות מתוקות רכות ואווריריות

    55 דקות בינוני
  • לחמניות בריוש עם נקניקיה

    לחמניות בריוש עם נקניקיה

    150 דקות בינוני
  • לחמניות פריקסה מקמח שמרים

    לחמניות פריקסה מקמח שמרים

    60 דקות בינוני
  • לחמניות טעימות לפסח

    לחמניות טעימות לפסח

    55 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים