דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מאפה אגסים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מאפה אגסים

מאפה אגסים

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
עוגת אגסים עם קרם שקדים עדין, על בסיס בצק שמרים. מעדן ברכות ובמתיקות עדינה שתשמחו להכין שוב ושוב

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  כוסות
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
3  כפות
סוכר לבן
50  גרם
חמאה
0.5  כוס
חלב חמים
1  קורט
מלח
150  גרם
שקדים טחונים
150  גרם
אבקת סוכר
150  גרם
חמאה רכה
2 
ביצה
1  כפית
תמצית וניל
1  כף
ליקר
1  כף
קורנפלור
1  חבילה
אגסים משומרים
1  קורט
אבקת סוכר
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    60 דקות
    לשים את כל חומרי הבצק ומתפיחים 60 דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מרדדים את הבצק ומכניסים לתבנית פיירקס עגולה.
  • שלב 3

    0 דקות
    להכנת קרם שקדים - טוחנים את החומרים עד לקבלת קרם חלק.
  • שלב 4

    0 דקות
    מורחים את קרם השקדים מעל הבצק.
  • שלב 5

    20 דקות
    מסדרים את האגסים מקופסת השימורים בתבנית ואופים בחום של 180 מעלות ל-20 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מפזרים אבקת סוכר בתום האפיה, לאחר שהמאפה התקרר.
מאפה אגסים

שלב 1 מתוך 6

לשים את כל חומרי הבצק ומתפיחים 60 דקות.

מאפה אגסים

שלב 2 מתוך 6

מרדדים את הבצק ומכניסים לתבנית פיירקס עגולה.

מאפה אגסים

שלב 3 מתוך 6

להכנת קרם שקדים - טוחנים את החומרים עד לקבלת קרם חלק.

מאפה אגסים

שלב 4 מתוך 6

מורחים את קרם השקדים מעל הבצק.

מאפה אגסים

שלב 5 מתוך 6

מסדרים את האגסים מקופסת השימורים בתבנית ואופים בחום של 180 מעלות ל-20 דקות.

מאפה אגסים

שלב 6 מתוך 6

מפזרים אבקת סוכר בתום האפיה, לאחר שהמאפה התקרר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • הקאדה של אופירה - מאפה ממולא גבינות

    הקאדה של אופירה - מאפה ממולא גבינות

    80 דקות קל
  • לחמעג'ון - מאפה בשר

    לחמעג'ון - מאפה בשר

    120 דקות בינוני
  • מאפה גבינה ופטריות מקמח מלא

    מאפה גבינה ופטריות מקמח מלא

    90 דקות בינוני
  • מאפה בלינצ'ס גבינות ואספרגוס בשמנת

    מאפה בלינצ'ס גבינות ואספרגוס בשמנת

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים