מניחים את החציל על תבנית עם נייר אפייה משמנים בעזרת תרסיס שמן ואופים עד הזהבה.
שלב 3
2 דקות
מערבבים בקערה את רוטב העגבניות הקלאסי עם התבלינים והשמנת.
שלב 4
2 דקות
שוברים את דפי הלזניה במרכזם בצורה לא שווה.
שלב 5
10 דקות
משמנים תבנית בשמן זית ושמים מעט מהרוטב, מניחים עליו דפי לזניה שבורים בצורה לא מסודרת ועליהם פרוסות חציל ומפזרים גבינת מוצרלה מעל, חוזרים על הפעולה 3 פעמים ומסיימים בשכבת רוטב, פרמזן וחציל.
שלב 6
35 דקות
אופים בחום של 170 מעלות כ-35 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0