דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מאפה לזניה מפורקת
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מאפה לזניה מפורקת

מאפה לזניה מפורקת

(0)
45 דקות
קל
מתכונאי/ת: משה פיסו
במקום ליצור שכבות שוברים את דפי הלזניה לתוך רוטב רוזה, חצילים ועשבי תיבול ונוצר מאפה נהדר וטעים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  צנצנת
רוטבעגבניות לבישול פסטה
1  חבילה
פרפקטו דפי לזניה חדש
250  מיליליטר
שמנת מתוקה
300  גרם
גבינת מוצרלה מגוררת
1  כפית
מלח
1  כפית
שום גבישי גבישי
1  כפית
אורגנו
0.5  כוס
בזיליקום או אורגנו טרי
1 
פנים של חציל פרוס לפרוסות בעובי של 1 ס"מ
100  גרם
גבינה, פרמזן מגורר
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    1 דקות
    ציוד נדרש: תבנית בינונית עם שוליים, רצוי עגולה
  • שלב 2

    10 דקות
    מניחים את החציל על תבנית עם נייר אפייה משמנים בעזרת תרסיס שמן ואופים עד הזהבה.
  • שלב 3

    2 דקות
    מערבבים בקערה את רוטב העגבניות הקלאסי עם התבלינים והשמנת.
  • שלב 4

    2 דקות
    שוברים את דפי הלזניה במרכזם בצורה לא שווה.
  • שלב 5

    10 דקות
    משמנים תבנית בשמן זית ושמים מעט מהרוטב, מניחים עליו דפי לזניה שבורים בצורה לא מסודרת ועליהם פרוסות חציל ומפזרים גבינת מוצרלה מעל, חוזרים על הפעולה 3 פעמים ומסיימים בשכבת רוטב, פרמזן וחציל.
  • שלב 6

    35 דקות
    אופים בחום של 170 מעלות כ-35 דקות.
מאפה לזניה מפורקת

שלב 1 מתוך 6

ציוד נדרש: תבנית בינונית עם שוליים, רצוי עגולה

מאפה לזניה מפורקת

שלב 2 מתוך 6

מניחים את החציל על תבנית עם נייר אפייה משמנים בעזרת תרסיס שמן ואופים עד הזהבה.

מאפה לזניה מפורקת

שלב 3 מתוך 6

מערבבים בקערה את רוטב העגבניות הקלאסי עם התבלינים והשמנת.

מאפה לזניה מפורקת

שלב 4 מתוך 6

שוברים את דפי הלזניה במרכזם בצורה לא שווה.

מאפה לזניה מפורקת

שלב 5 מתוך 6

שלב  5 שלב  5 שלב  5

משמנים תבנית בשמן זית ושמים מעט מהרוטב, מניחים עליו דפי לזניה שבורים בצורה לא מסודרת ועליהם פרוסות חציל ומפזרים גבינת מוצרלה מעל, חוזרים על הפעולה 3 פעמים ומסיימים בשכבת רוטב, פרמזן וחציל.

מאפה לזניה מפורקת

שלב 6 מתוך 6

שלב  6 שלב  6 שלב  6

אופים בחום של 170 מעלות כ-35 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • חברים
  • פסטות
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • גבינות
  • מהתנור
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • מנת ירקות/פירות
  • מנה עיקרית
  • מנה עליונה
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • תבשילי קדרה
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים קלים
  • אוכל ים תיכוני
  • על בסיס עגבניות
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מאפה פסטה עם גבינות ובצלים

    מאפה פסטה עם גבינות ובצלים

    60 דקות קל
  • מאפה בצק עלים במלית נתחי חזה עוף וירקות

    מאפה בצק עלים במלית נתחי חזה עוף וירקות

    60 דקות בינוני
  • מאפה פילו עם ריבת צימוקים ואגוזים ודברים טובים

    מאפה פילו עם ריבת צימוקים ואגוזים ודברים טובים

    60 דקות בינוני
  • מאפה בלינצ'ס גבינות ואספרגוס בשמנת

    מאפה בלינצ'ס גבינות ואספרגוס בשמנת

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים