דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק אדום עם בשר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק אדום עם בשר

מרק אדום עם בשר

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: לילי בן שושן
מרק אדום עם בשר. כשקר בחוץ וחם בפנים

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6  נתחי
בשר בקר חתוך לפרוסות
0.25  קילוגרם
גרגירי חומוס מושרה
2 
עגבנייה קצוצות עבה
1 
בצל גדול קצוץ עבה
1  כף
רסק עגבניות
4  כפות
שמן קנולה
2 
גזר גדולים חתוכים עבה
100  גרם
דלעת מקולפת
3 
תפוח אדמה חתוכים לחצי
1 
זוקיני גדול
0.25 
פנים של חציל מקולף וחתוך עבה
2  גבעולים
שמיר
2  גבעולים
פטרוזיליה
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
1  כף
פלפל
0.5  כפית
קינמון טחון
1  קורט
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים שמן במחבת, מוסיפים בצל ורסק עגבניות ומטגנים מעט. תוך כדי טיגון להוסיף תבלינים ומלחץ
  • שלב 2

    3 דקות
    ממשיכים לטגן עד שמתקבל מרקם אחד. מוסיפים בשר וממשיכים את הטיגון כ3 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    בהדרגה מוסיפים מים תוך כדי בחישה עד לשלושת רבעים מנפח הסיר.
  • שלב 4

    0 דקות
    כשהמים רותחים מוסיפים את גרגרי החומוס ומבשלים כשעה עד שהבשר מתרכך.
  • שלב 5

    10 דקות
    מוסיפים את הירקות חוץ מהדלעת ומבשלים עוד 10 דקות.
  • שלב 6

    15 דקות
    מוסיפים את הדלעת ומבשלים עוד כ-15 דקות.
מרק אדום עם בשר

שלב 1 מתוך 6

מחממים שמן במחבת, מוסיפים בצל ורסק עגבניות ומטגנים מעט. תוך כדי טיגון להוסיף תבלינים ומלחץ

מרק אדום עם בשר

שלב 2 מתוך 6

ממשיכים לטגן עד שמתקבל מרקם אחד. מוסיפים בשר וממשיכים את הטיגון כ3 דקות.

מרק אדום עם בשר

שלב 3 מתוך 6

בהדרגה מוסיפים מים תוך כדי בחישה עד לשלושת רבעים מנפח הסיר.

מרק אדום עם בשר

שלב 4 מתוך 6

כשהמים רותחים מוסיפים את גרגרי החומוס ומבשלים כשעה עד שהבשר מתרכך.

מרק אדום עם בשר

שלב 5 מתוך 6

מוסיפים את הירקות חוץ מהדלעת ומבשלים עוד 10 דקות.

מרק אדום עם בשר

שלב 6 מתוך 6

מוסיפים את הדלעת ומבשלים עוד כ-15 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • עשיר בחלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים