דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרק בצל ירוק וטונה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרק בצל ירוק וטונה

מרק בצל ירוק וטונה

(0)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: משה פיסו
מיפן באהבה: מרק טונה בתיבול חריף של פלפל חריף מזן סאנשו, גרגרי חרדל, פרג, שומשום וקליפות תפוז סיני מיובש

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
450  גרם
טונה אדומה טריה, פרוסה באלכסון בעובי 0.75 ס"מ ולפיסות ברוחב 2.5 ס"מ
10  עלים
בצל ירוק פרוס באלכסון לפיסות באורך 4 מ"מ
4  כפות
אבקת דאשי (ציר דגים, שמכינים מאבקה)
0.75  כפית
מלח
1  כף
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
1  כף
חרדל דיז'ון גרגירים תערובת תבלינים: פלפל חריף מזן סאנשו, גרגרי חדרל, פרג, שומשום וקליפות תפוז סיני מיובש
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מניחים את נתחי הטונה במסננת ויוצקים מים רותחים (אפשר גם לטבול במים רותחים), שוטפים מיד במים צוננים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים בסיר בינוני את הדאשי, המלח ורוטב הסויה ומביאים לסף רתיחה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הטונה ומבשלים כשתי דקות, על סף רתיחה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את הבצל הירוק, מערבבים ומסירים מהאש.
  • שלב 5

    0 דקות
    יוצקים לקערות מרק, מפזרים מעל מתערובת שבעת התבלינים ומגישים מיד.
מרק בצל ירוק וטונה

שלב 1 מתוך 5

מניחים את נתחי הטונה במסננת ויוצקים מים רותחים (אפשר גם לטבול במים רותחים), שוטפים מיד במים צוננים.

מרק בצל ירוק וטונה

שלב 2 מתוך 5

מערבבים בסיר בינוני את הדאשי, המלח ורוטב הסויה ומביאים לסף רתיחה.

מרק בצל ירוק וטונה

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים את הטונה ומבשלים כשתי דקות, על סף רתיחה.

מרק בצל ירוק וטונה

שלב 4 מתוך 5

מוסיפים את הבצל הירוק, מערבבים ומסירים מהאש.

מרק בצל ירוק וטונה

שלב 5 מתוך 5

יוצקים לקערות מרק, מפזרים מעל מתערובת שבעת התבלינים ומגישים מיד.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    ארוחה בסיר אחד - מרק עדשים צמחוני

    60 דקות קל
  • מרק מינסטרונה עם פתיתים

    מרק מינסטרונה עם פתיתים

    80 דקות קל
  • מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    מרק אפונה עם פטריות וגריסים

    150 דקות בינוני
  • מרק מינסטרונה פשוט וקל

    מרק מינסטרונה פשוט וקל

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים